2777
2789
عنوان

قطع ناگهانی حس بویایی

8140 بازدید | 72 پست

سلام

من تقریبا یک هفته درگیر سرماخوردگی شدید بودم بعد علایم سرماخوردگی بهتر شد ولی یکدفعه حس بویایم کامل قطع شد حتی بوی تند وایتکس.. ویکس ..اصلا حس نمیکنم سابقه نداشته اصلا.. ظاهرا یه مشکل جدیده که داره شایع میشه متاسفانه 

تو این شرایط هم ادم جرات نمیکنه بره دکتر..کسی اینجوری شده تو این یک ماهه اخیر بهتر شده باشه؟ 

یادمه یه مردی عقیم بود و کلا س مردانگی نداش.حس بویایش صفر بود😶

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

از الکل زیاد استفاده کردی؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه برنامه مستند علمی دیدم که مشکلی مثل شما برای چند نفر پیش اومده بود . یکیشون حتی اتفاق بدتری افتاد . خانمه میگفت بعد از سرماخوردگی حس بویاییمو از دست دادم  بعد از یه مدت حس بویاییم برگشت اما اینبار بهترین غذاها هم بوی شدید فاضلاب میداد و حالم خراب میشه از خوردن غذا . 

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .

البته دو نفر از آشناهامون که خانم هستن در اثر وقوع حادثه و ضربه به سر بویاییشونو از دست دادن . فعلا که کاری نتونستن بکنن . یکیشون تو دانمارک زندگی میکنه

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .