2777
2789
عنوان

قرنطینه و خانواده شوهر

1034 بازدید | 38 پست

پدر مادر همسرم طبقه پایین ما هستن

خواهرشوهرم و بچه هاش که مدام اونجان

من خودمو تو خونه حبس کردم نمیرم جایی

دیشب شوهرم اصرار کرد که داداشام با زن و بچه اومدن بیا بریم ببینیمشون

هرچه گفتم نه فایده نداشت

مجبورم کرد بریم

تاره عمو شوهرمم اومدن

الان حس بدی دارم

فکر میکنم نباید میرفتم

بچه کوچیک دارم

یه سالشه

توروخدا بگید چیکار کنم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتی رعایت کن دست نده روبوسی نکن فاصلتونم حفظ کن دستاتونم تند تند بشورین رعایت کنی مشکلی پیش نمید منم خونه ی مادرمو خواهرم میرم رعایت میکنیم همه 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱

واااا نرو نزار شوهرتم بره چ وقته مهمونیه من مادرشورم هی گفت چرا نمیاین نونش گزاشتم تو دامنش گفتم تا این ویروس ربشه کن نشه نمیایم البته ببشتر شوهرم توجیهش کرد بیخیال شد

ماهم تو یه ساختمونیم من کلا قبلا زیاد نمیرفتم بیشتر اونا خونه من میومدن منم مخترمانه گفتم لطفا نیایید اگر هم در زدید درا باز نمیکنم 

شوهرم تو امئر خونه دخالت نمیکنه تصمیم گیری با خودمه

به شوهرم چطور بگم دیگه نمیام

من گفتم حتی عید دیدنی هم نمیرم چیزی نگفته خونه باباش مگه زوریه مسئله سلامتی و مرگ و زندگیه...بچتو بگو ازش نگرانی

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

پدر شوهر من ک میگه عیدو میخواد بیاد خونموووون😐خدایااااا😭😭😭میخوان پاشن بیان سفر

چطوری بگم نیاین  هی ب شوهرم میگم نمیزارن کسی بره سفرررر جلو پلاکای غیر بومی رو میگیرن میگه حلش میکنیم😐توبه تووووبههههه

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
عزیزم رفتی رعایت کن دست نده روبوسی نکن فاصلتونم حفظ کن دستاتونم تند تند بشورین رعایت کنی مشکلی پیش ن ...

میشورم والا

ولی بچمو بغل میکنن

البته مادرشوهرم فقط بغلش کرد و بچه ها هی میان بش دست میزنن

میدونم اونام مدام رعایت میکنن ضدعفونی میکنن اما بازم نگرانم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

این ویروس سرعت انتقالش خیلی بالاست. فقط با ضد عفونی و رعایت فاصله قابل حل نیست. راهش فقط قرنطینه ست . 

تا اونجاییکه میتونید تو خونه هاتون بمونید تا ویروس ضعیفتر شه ‌. آمار کرونا همینطوری داره میره بالا. خیلی اوضاع خرابه. 

واااا نرو نزار شوهرتم بره چ وقته مهمونیه من مادرشورم هی گفت چرا نمیاین نونش گزاشتم تو دامنش گفتم تا ...

منم باید محکم بگم

فردا باز شوهرم میگه بریم میدونم😔

خدايا خودت حافظ پسرم باش