2777
2789
عنوان

برای پدران...

137 بازدید | 9 پست

پ مثل پدر م 

کاش سوره ای به نام "پدر" بود

که این گونه آغاز میشد:

قسم به قلب دوست داشتنیت

قسم به آغوش گرمت که پناگاه من بود

قسم به مهربی پایانت

قسم به کوله بارخستگی هات

قسم بر پینه ی دستانت، که بوی نان میدهد

و قسم بر چشمان همیشه نگرانت...

قسم بر بغض فرو خورده ات که شانه ی کوه را لرزاند

قسم بر غربتت،

قسم به تنهائیت تا بودی

وقتی هیچ بهشتی زیر پایت نیست

سلامتی پدران عزیزوشادی روح پدران سفر کرده یاد شون کنیم با ذکر صلوات

روزشون مبارک

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

دومین سالیه که پدرموندارم....تااونجایی که یادمه لباسهاشو شستم اتوکشیدم کفشهاشو واکس زدم... ناخنهاشووقتی مریض شدگرفتم. ریشش زدم. هرچی گفت وخواست کردم.... ولی حالابه خودم میگم نکنه چیزی پشت گوش انداختم...قدرپدرهاتون بدونید من بارهادست پدرمو بوسیدم اماهنوزحسرت اینو دارم که چرابهش نگفتم بابادوستت دارم...قدرشون بدونید خیلی خیلی.... روح همه پدرهای اسمانی شاد

خدا بیامرزه بابات عزیزم 

من امسال روز مادر جای خالی مادرم حس کردم شما بابا ندارید من مامان تازه فوت شده یکیشون که نباشه انگار هیچکس نیس 

بعد از تو هیچکس تکرار تونخواهد بود مادرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هنوز هیچ واژه ای پیدا نکردم که وجود این دوتا نعمت بزرگ ک الان یکیشون نیست توصیف کنم بی نهایت وجودشون ارزشمند بی نهایت به نفس های گرمشون نیاز داریم به نگاهشون صداشون من دلم لک زده برای صدای قشنگ مامان مهربونم حاضرم کل داروندارم بدم فقط یه لحظه برا یه ثانیه ام شده محکم بغلش کنم ببینید حسرت منو قدر پدرمادرای مهربونتون بدونید

بعد از تو هیچکس تکرار تونخواهد بود مادرم  
دومین سالیه که پدرموندارم....تااونجایی که یادمه لباسهاشو شستم اتوکشیدم کفشهاشو واکس زدم... ناخنهاشوو ...

روحشون شاد میفهمم چی میگید منم ندارم بابامو خیلی بد دردیه بی پدری تو هرسنی که باشی واقعا یتیمی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
خدا بیامرزه بابات عزیزم  من امسال روز مادر جای خالی مادرم حس کردم شما بابا ندارید من مامان تاز ...

ممنون. عزیزم خدا مادرتو با فاطمه زهرا محشور کنه روحشون شاد 

پدرهایی ک تو دنیا نیستند مخصوصأ کاربران نی نی سایت ک این روز ولادت حضرت علی ع رو پدر ندارن ( ایشالله همنشین  حضرت علی ع هستن و خدا با ائمه محشورش میکنه ) الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

پدرهایی ک تو دنیا نیستند مخصوصأ کاربران نی نی سایت ک این روز ولادت حضرت علی ع رو پدر ندارن ( ایشالله ...

ممنون ان شالله . خدااموات همه رو بیامرزه