پسرم53روزشه. خواب نداره .فقط در حد چرت.با هیچ روشی هم نمیخوابه.وقتی هم که خوابه به محض اینکه میزارمش زمین بیداره..الانم کامل شیر خورده همش خمیازه میکشع ولی نمیخوابه.از بدن درد دارم میمیرم خودمم چشامم از بی خوابی داره میره..چیکارش کنم کیا تجربه دارن.کی خواب نوزاد عمیق میشه؟چجوری بهش عادت خواب یاد بدم.مثلا با تاب دادن یا راه رفتن بخوابه؟
میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید روتین خواب انجام بدی براش کم کم هادت میکنه سر یه ساعت خاصی بخوابه بعد شیرخوردن سخته ولی اگه از ...
نمیخوابه من از خدامه.الان چشاش قرمزه همشم خمیازه میکشه کامل هم شیر خورده سیره.گذاشتم تو گهواره تابش میدم ولی انگار نه انگار.دستام درد گرفته بخدا دیگه نای بغل کردن ندارم
خب چیکارش کنم.موقع شیر خوردن میخوابه .خسته ام بخدا تا چند ماهگی اینجورین
بچه های عمومم اینجوریه ایتقد بغلش کرذیم تو بغلمون شیر بهش دادیم ب محضی ک بذاریمش زمین هویجوووووور گریه میکنن باید عادتش بدی رو زمین وگرنه تا چند ماهگی همینجوریه
مطمعنی سیره این سن عجیبه... خوب سیرش کن گرمش بگیر رو پات تکون بده اها راستی قن ...
گرم سرد رو پا تو گهواره تو بغل راه بردن..اره بابا سیره فقط خوابش میاد ولی نمیخوابه.پستونکم بدم نمیخوابه.ولی با سینه ام دو دیقه خوابش میبره اما اونم بکشم بزارمش زمین بیداره