2777
2789
عنوان

رمان خونا

260 بازدید | 23 پست

یه چنتا رمان خوب بهم معرفی کنید میخوام دانلود کنم بخونم

باردارم جفتم پایینه دکتر استراحت برام نوشته

نمیدونم چیکار کنم😐

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

سهم من 

اختر دختر زیبای قاجاری

پدر ان دیگری

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود؛

غرور و تعصب

جز از کل

وقتی نیچه گریست

بر باد رفته

ملت عشق 

ریگ روان

سینوهه

دزیره 

کوری 

درمان شوپنهاور 

صدسال تنهایی

شوهر آهو خانم 

و ...

مانا باشید🍃🌸 

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

پشت یک دیوار سنگی , غزال , گناهکار, روزای بارونی , طلوع از مغرب, 

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

عابر بی سایه 

چه ژانری دوست داری؟؟؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم یکی دوتاش ک خیلی قشنگ بودنا بگو دان کنم

اگه عاشقانه بخوای، غرور و تعصب

اگه روانشناسی بخوای، وقتی نیچه گریست

اگه فلسفی عرفانی بخوای، ملت عشق

این سه تا رو اول بخونید 🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩