2777
2789

بگیر یا بو بده یا بزار ی گوشه ی هفته بمونه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که به شخصه اصلا اجیل و اینچیزا نمیخورم

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

آجیل ک نه(آجیل ارزون نشده ک ما کمپین نه# به آجیل رو کنسل کنیم)

شیرینی شک دارم نمیدونم،ممکنه آلوده باشه اخه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

سشوار بگیر بهشون

من چن روز باد سشوارگرفتم بهشون

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بو دادن که بلد نیسم🤔میسوزونمش

توی ظرف روی با حرارت زیاد چند دقیقه تند تند زیر و روشون کن 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اجیل تفت بدی هرکاری بکنی جلوی مهمون گذاشتی دست میزنن بهش بقیه شو که دور نمیریزی به مهمونای بعدی میدی ...

مهمون کجا بود. ما مهمون را ه نمیدیم  خودمون میخوریم