2777
2789
عنوان

دندون بچه ۱۴ ماهه

398 بازدید | 9 پست

سلام مامانای گل دختر الان ۱۴ ماهشه .یازده ماهگی ۴ تا دندون در اورد .ولی دیگه خبری نیس قبل ۱۱ ماهگی هم دکتر بردم چکاپ شد .ولی نمیدونم چرا دیگه دندون درنمیاره کسی بوده بچش اینجوری باشه؟الانم که این ویروس اومده میترسم ببرم دکتر 

@لیموترش  

@سیمین_1396‍ 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم یازده ماهگی شش تا دراورد تا الان ک۱۶ماهه س درنیاورده بود سه چهار روز قبل یکیش دراومده

دکتر بردی عزیزم؟به نظرت از کمبود ویتامین نیس؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عادیه چن ماه فاصله دادن نگران نبتش عزیزم ما حتی آمپول ویتامینD3هم زدیم براش فرقی نکرد

ممنون گلم❤

اره عزیزم بردم گف عادیه  دندون با ویتامینDربط داره ک تو آزمایشش معمولی بود ولی من برا احتیاط ه ...

منم باید بعد این جریانا ببرم ولی به قول شما همه میگن چندماه فاصله طبیعیه

ببخشید عزیزم من الان اومدم سایت.

محمد یاسینم یکسال و 4ماهشه 7تا دندون درآورد استپ شده ب دکتر گفتم از کمبود ویتامین نیس؟؟؟ گفت مگه مولتی شو کامل نخورده گفتم نه اونم براش یه مولتی ویتامین خارجی نوشت

منم سرچ کردم بعضی بچه ها با مکث و توقف دندون شون درمیاد نگران نباش عزیزم😍

ببخشید عزیزم من الان اومدم سایت. محمد یاسینم یکسال و 4ماهشه 7تا دندون درآورد استپ شده ب دکتر گفتم ا ...

فدات عزیزم اشکال نداره 

اخه دختر منم نمیخوره مولتی آد بهش میدم چندتا مولتی خارجی خریدم از طعمش خوشش نمیاد تف میکنه 

شما چ مارکی میدی به محمد یاسین؟طعمش چجوریه دوس داره؟

فدات عزیزم اشکال نداره  اخه دختر منم نمیخوره مولتی آد بهش میدم چندتا مولتی خارجی خریدم از طعمش ...

نه گلم یاسین چون از نوزادی دارو خورده از غذا و میوه هم اولش میترسه و بشدددت هم بد دواست

مثلا مولتی ویتامین ایرانی آخرش بالا میاره حتماااا

ولی اینو قورت میده بزور فرقش اینه 😂

جینکوویتون این هم ویتامین داره و هم اشتها آوره قیمتی هم نداره ارزونه

مولتی که میگم تازه داده و قورت میده Viva kids