2777
2789
عنوان

چرا مرد ها انقدر بی ذوق هستن؟؟؟؟

135 بازدید | 10 پست

واسه دوتا شوهر خواهر ام  پیام تبریک روز مرد فرستادم فقط گفتن مرسی  😑😑 یا اینکه من حساس شدم 

خواهری که امضا مو دیدی  لطفا برای قبولی تو کنکور صلوات بفرست 💐💐💐💐😘😘😘😘

پس چی بگن بدبختا

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ميبايست اينجا تاپيك بزنن را ب را بهم تبريك بگن😂😂😂😂

تو ميتوانستى به چشمانم نگاه كنى و گلويم را با چاقويى تيز ببُرى.......و من ميتوانستم در آخرين نفس از تو بخاطر خونى شدن دستهايت معذرت بخواهم........
پس چی بگن بدبختا

نمیدونم کلا امروز بی حالم یکدفعه زد به سرم پیام فرستادم   گفتن ممنون  اوفففف دست خودم نیست انگار حسابی حساس و کلافه شدم

خواهری که امضا مو دیدی  لطفا برای قبولی تو کنکور صلوات بفرست 💐💐💐💐😘😘😘😘

خب باید چی میگفتن؟؟؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃