2777
2789

سلام دخترا

هم.اومدن نصیحت کنم و هم.درد دل..ده سال قبل ک سنم کم بود به روز پدرمادر(داشتن سکته میکردن)به پسرعموم.بله گفتم😔 چ روزای سیاهی بود..چرا؟ چون فامیل بود پولدار بود..هیج وقت ته دلم راضی نشد حتی خودشم کاری برای عشق نکرد ولی من.دیدم چاره ای ندارم خودمو زدم به بی خیالی..خیلی خوب میتونم فیلم بازی کنم..چاره ای نداشتم

هیچ وقت حسرت زندگی کسی رو نخورید الان همه دخترای فامیل بهم ی جوری نگاه میکنن با حسرت خونم بالاشهره ماشینمون خارجیه ظاهرم هم خیلی شاده و راضی

ولی دلم😔پدرمادرپ خیلی خیانت کردن بهم

تا چندروز پیش هم ک.دیدم شوهرم چ.چتای عاشقانه ای با ی دختر مجرد کم.سن.داره میکنه ولی بمن میگقت مم اصلا از این حرفا بلد نیستم ولی دوستت دارم.

اما بدونید چ حرفای عاشقانه ای بهش زده..هروز حالشو میپرسه چت میکنن چ چتایی 😔

چندروزه هکش کردم فهمیدم از شانس بد من مادرشوهرم کنام میشینه نمیتونم علنی کنم فعلا قهر.گنم برم ببینم چ خاکی بسرم.کنم

شانس ندارم اون از زندگی با مادرشوهر تو ی ساختمون

اون از زندگی بی عشق

اینم از این

دلم.برای پدرمادرم میسوزه برم بگم چی؟😔

بچه ندارم هنوز خودمم شاغلم

هیچ وقت حسرت زندگی کسی رو نخورید هیچ وقت..ما انقددددددد سفر میریم ک حد نداره ولی😔

خسته شدم از فیلم بازی کردن

حتی الانم ک خیانت کرده اولش گریه کردم ولی الان سر شدم جوری ک جتی حوصله بیانش رو هم ندارم

چیکار کتم من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایط طلاق نداری اصلا محلش نذار حدایل از پولش میتونی استفادا کنی و لذت ببری که 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
چه بد عزیزم درکت میکنم چند سالته؟

30 ساله هستم

اخه طلاق بگیزم برم.کجا😔

کی میاد دیگه منو بگیره

میدونم میگن الان خودتونو دست کم نگیرید ولی واقعیته

اینجا ایرانه

نمیخوام از چاله بیقتم تو چاه😔

قیافه و اندامم.هم.میگن خوبه خودمم راضی.ام ولی ایا من میتونم.اینده داشته باشم اگر جدا شم؟

تف.تو.این.شانس

ببین اگر نمیتونی طلاق بگیری سعی کن طلا و پول جمع کنی و خونه برات بخره 

خرش کن زیاد از حد محبت کن 

دو سه سال دیگه که همه چی خوب شد خودتو جمع کردی ازش طلاق بگیر 

چون این مدل ادمای پولدار مهریه نمیدن واسه همین میگم خودتو ببنذ بعد طلاق بگیر

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 

باز شکر که بچه نداری ..شکر ...به روش نیار ..چیزی به نامت زده ؟اگر نه سند جمع کن دنبالش راه بیفت آدرس خونه دختترو پیدا کن ..در حین این کار الکی باشوهرت مهربوتر شو شک نکنه ...یه کاری کن چیزی به نامت بزنه ..بعد با خیال راحت مدارکتو ببر دادگاه .طلاق بگیر از حقتم نگذر ....خر نشی بری خونه بابات قهر ..دختترو بیاره خونتون ..جاتو برا اون به راحتی باز نکن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خدارو شکر ک بچه نداری و از لحاظ مالی مستقل 

چتارو بکوب تو صورتش رسواش کن طلاق بگیر البته فعلا صبرررر کن مدرک جمع کن تا جایی ک جای هیچ شک و شبهه ای نباشه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

۳۰ سالته میترسی دوباره نتونی ازدواج کنی ؟مگه خوشبختی تو ازدواجه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏