2777
2789
عنوان

شماجای من بودیدچیکارمیکردید

30 بازدید | 44 پست
داداش مجردم که باشوهرم هم سن یه ماهی میشه باهم قهرن البته اینم بگم شوهرمن دم دمکیه سرهرچیزی بهش برمیخوره اخلاق چرتی داره 'من تهرانم مامانم ایناقزوین حالاامروزمامانم اینااومدن خونه ماناهارشوهرم فقط باداداشم یه دست داددیگه هیچی همش سرش توگوشی بودداداشمم بعدیکم نشستن گفت من یه سرمیرم بیرون زودمیام خلاصه که نیم ساعت پیش راه افتادن رفتن شوهرم اومده خونه میگه به داداشت بگودیگه پاشواینجانزاره:-) وگرنه من میدونم بااون اگرم خجالت میکشی خودم میگم منم جوابشاندادم گفتم حالادعوامون درمیاداینم میخوادزنگ بزنه به بابام اینااون طفلکام ناراحت میشن ازاومدنشون یه بارم سرسفره گفت من میخوام اربعین برم کربلاسحرومیارم قزوین منم باخنده گفتم نخیربری منم میام همچین جدی یه حرفایی زدانگارواقعادعواداره بعدشم به بابام میگه اخلاق سحربده یکم نصیحتش کنیدمن دارم تحملش میکنماازاین حرفامنم چون نمیخواستم جلوخواهربرادرم دعوابشه جواب ندادم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم اینام طفلکادارن تحمل میکنن یه سری خوبه یه سری بدیه سری توخونشون همش میگه میخنده یه روزماتم میگیره انقدرخانوادش بلاسرمن آوردن حرف زدن میگه ازاین گوش بشنوازاون گوش درکن حالااگه خانواده من میگفتن
چه شرایط سختی اونا مهمونتون هستن واقعا روش میشه به داداشت بگه خونم نیابه فرض محال اگرم بگه رابطش با پدر مادرتم خراب میشه سنگ بزرگ علامت نزدنه فقط میخواد دق دلیشو با این حرفا سرتو خالی کنه تا بفهمونه خیلی اعصابش خورده وگرنه عمرا بتونه بگه نیا خونم
برای رسیدن به روزهای خوب باید چند روز را هم بد گذراند
آره فرشته سفیدخانوادم خیلی مراعات منومیکنن وگرنه باباموداداشم قشنگ میشستن میزاشتنش سرجاش'من نمیخوام زندگیم خراب بشه ازاولم نامزدی ازبابام خواستم خوب باشه ولی الان بدجوراعصابماخوردکرده