2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین لطفا

74 بازدید | 12 پست

برای معاینه های ماهانه که باید بریم پیشه متخصص حالا مطب و بیمارستان و اینا 

این ماه شما میرید؟ با وجود کرونا و ترس از بیمارستان و شلوغی 

واقعا نمیدونم چیکارکنم پس فردا وقت دارم 

من فردا وقت دارم مجبورم برم 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

کدوم شهری؟اگه قم و تهران و گیلان هستی نرو

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید سونو آنومالی میرفتم از ترس کرونا نمیرم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

کدوم شهری؟انومالی مهمه ها

کدوم شهری؟انومالی مهمه ها

شیراز ...چی بگم والا ...بعد از ۷ سال باردار شدم و قصد ندارم بمیرم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
تهران باید برم بیمارستان میلاد 

زنگ بزن از اطلاعات بیمارستان بپرس

شیراز ...چی بگم والا ...بعد از ۷ سال باردار شدم و قصد ندارم بمیرم

عزیزم خدانکنه.

خداحفظش کنه

آنومالي حتما بريد خيليييي مهمه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
آنومالي حتما بريد خيليييي مهمه

مطبای خصوصی انجام نمیدن؟