2777
2789

https://www.instagram.com/p/B9bOExeghT4/?igshid=wrvn4fii2hdz 

ببینید اینا عزیزان کسی هستن فقط ببینید چجوری دفن میشن ممکنه برای من و شما پیش بیاد رعایت کنید ، بابا چرا ماملت ایران اینجوریم طرف شاد و خندون‌مصاحبه میکنه داره میره مسافرت این چه وضعشه توروخدا ی امسالو تحمل کنید بخدا نمیمیرید حوصلتون سر میره خب بدرک بقیه چه گناهی کردن تاوان شمارو بدن 

😍

⚠️ امروز 2 ماه آینده است!

📆 17 اردیبهشت سال 99 است
دور از جان شما و خانواده شما، عزیزی یا عزیزانی را
به علت ابتلا به ویروس کرونا از دست داده‌اید!
بشدت غمگین هستید
آرزو میکنید کاش این بیماری را جدی میگرفتید
و زمان به عقب بر می گشت و 2 ماه قبل بود
و از خانه بیرون نمی آمدید
و به بقیه هم اجازه خروج نمی دادید
و به این بیماری مبتلا نمی‌شدید
و عزیز و یا عزیزان خود را از دست نمیدادید

✅ امروز آرزوی شما برآورده شده!

📆 17 اسفند 98 است
شما به 2 ماه قبل برگشتید
و میتوانید از فاجعه جلوگیری کنید.
لطفاً سفر نکنید و در خانه بمانید.
بهترین راه مبارزه با کرونا خانه نشینی است.

👈 همه را به خانه نشینی تشویق کنید. این بزرگترین کاری است که باید بکنیم❗️

✍️حبیب احمدزاده

🔻 کانال اختصاصی انتشار اخبار کرونا...

🦠  

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

الان میلن میگن باردار هست چرا گذاشتی

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی بگیم یه عده نمیفهمن متاسفانه یه کلیپی بود که یه اقایی با چاقو و قمه جادرو باز کرد و رفت سمت شمال واقعا این ها انسان نیستن و شعور ندارن و فکر میکنن بیماری سراغ خودشون نمیاد

ژ ژ آ🕊