2777
2789
عنوان

نامتقارن بودن صورت و سر پسرم

6970 بازدید | 31 پست

سلام دوستان پسرم 6ماهشه. از اول به یکطرف سر و صورت خوابیده. به تازگی متوجه شدم یکطرف صورتش بیشتر فرو رفته و یکطرفش برامده تره، پیشونیشم یکیش فرورفته تره یک طرف دیگه برامده تره. و پشت سرش هم همین مشکلو داره. تو رو خدا اونایی که واقعا تجربه دارن بیان بگن چیکار کنم دارم؟؟، ایا نوزاده شما اینطوری بوده و خوب شده؟؟

به دو طرف باید میخوابوندی دیگه

منم یه دوستم کله ش از پشت به شدت برآمده ست 

انگار رو سرش یه تپه باشه

بخاطر خوابیدن نادرست بچگیش

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهت خوابیدنش رو تغییر بده و یک بالش بزار پشت سرش که برنگردونه

آره درست میشه نگران نباش

در ضمن همه ی آدمها نامتقارنن یکی کمتر یکی بیشتر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

برای همینه که میگن بچرو به همه سمت بخوابونین که یه سمت سرش اینجوری نشه

حالا عادتش بده به اون سمت دیگه

هر چند فکر میکنم تو این سن دیگه اونقدر انعطاف پذیر نباشه

بازم با دکتر مشورت کنی بهتره 

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒

پسر من اینقد به پشت خوابیده بود سرش کلا رفته بود داخل جدی میگم انگار کلا پشت سرش نیست بعد دیگه حتی نصف شب حواسم بهش بود هرموقع میخواست تا بخوره به پشتش جا به جاش میکردم به پهلو یعنی پهلو به پهلو میکردمش .اره کاملا خوب شده

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔
جهت خوابیدنش رو تغییر بده و یک بالش بزار پشت سرش که برنگردونه آره درست میشه نگران نباش در ضمن همه ...

من بچه ی اولمه، تجربه ای نداشتم. دارم سکته میکنم اگه خوب نشه چیکار کنم اخه😔 

من بچه ی اولمه، تجربه ای نداشتم. دارم سکته میکنم اگه خوب نشه چیکار کنم اخه😔 

خوب میشه عزیزم اصلا نگران نباش

فقط موقع خواب جهتش رو تغییر بده بچه سرش نرم سریع تغییر میکنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

به طرفدیگه بخوابونش

احتمال داره چون عادت کرده ، به طرف قبلی برگرده ، حواست باشه ، با بالش و اینا تنظیم کن ، روبه طرفی که میخوای بخوابه

چشمای پسر من بعد یه مدت جزیی چپ شد ، دکتر گفت موقع خواب به یه طرف میخوابونیش 

بعد یه مدت درست شد

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
عزیزم منم‌پسرم همش ب یک سمت میخوابید سرش رفته بود داخل بعدش هی سرشو موقع خواب جاب جا کردم درست شد&nb ...

پسرتون چندماهه بود فهمیدید؟؟الان 6 ماه پسرم دیر نیست بنظرتون؟؟

خوب میشه منم هر دوتا پسرم اینطوری شده بودن ولی با درست خوابوندن و بزرگتر شدن خوب شدن خداروشکر. مخصوصا پسر دومیم که انگار یه سمت صورت و پیشونیش کج شده بود هر کی میدید می گفت چرا صورتش کج

من همیشه فکر می کردم خوشبختم نمیدونم چرا در حد فکر موندم