سلام دوستان پسرم 6ماهشه. از اول به یکطرف سر و صورت خوابیده. به تازگی متوجه شدم یکطرف صورتش بیشتر فرو رفته و یکطرفش برامده تره، پیشونیشم یکیش فرورفته تره یک طرف دیگه برامده تره. و پشت سرش هم همین مشکلو داره. تو رو خدا اونایی که واقعا تجربه دارن بیان بگن چیکار کنم دارم؟؟، ایا نوزاده شما اینطوری بوده و خوب شده؟؟
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من اینقد به پشت خوابیده بود سرش کلا رفته بود داخل جدی میگم انگار کلا پشت سرش نیست بعد دیگه حتی نصف شب حواسم بهش بود هرموقع میخواست تا بخوره به پشتش جا به جاش میکردم به پهلو یعنی پهلو به پهلو میکردمش .اره کاملا خوب شده
گر دستم رسد بر چرخ گردون. از اوپرسم این چون است و آن چون. یکی را میدهی صد نازو نعمت. یکی را نان جو الوده در خون💔
خوب میشه منم هر دوتا پسرم اینطوری شده بودن ولی با درست خوابوندن و بزرگتر شدن خوب شدن خداروشکر. مخصوصا پسر دومیم که انگار یه سمت صورت و پیشونیش کج شده بود هر کی میدید می گفت چرا صورتش کج
من همیشه فکر می کردم خوشبختم نمیدونم چرا در حد فکر موندم