2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه میرن مسافرت به کنار دیشب یه کلیپ دیدم زنه فوق العاده مرررریض و هی سرفه میکرد ماسک زده بود و داشت رو پولا تف میکرد و میگفت حالا ک من کرونا گرفتم باید همه مریض بشن و هی تف میکرد و میگفت این پولارو تو بانک ها پخش میکنم کل تهران و تو بازار پخش میکنم که هم خودشون بگیرند هم خانوادهاشون 😵بنظرم تا جای ممکن از کارت استفاده کنین بجای پول نقد... در ضمن خانمه ایرانی بود 😐

الان اونیکه به زور رفته شمال اگر ناقل کرونا باشه و خودش ندونه اگر بره یه بنده خدایی که ناراحتی قلبی ...

همینا ک تو بیو میزنن فقط خدا میتونه منو قضوت کنه

همینا ک ادعای روشنفکریشون میاد

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

از قیمت بالا و احتکار  ماسک و الکل مینالی ،دنبال قرنطینه شدن قم‌بودی ،بعد راه افتادی بری کرونا رو تو شمال جوج‌مالی کنی بره؟جاده ها رو بند اوردی؟با مامور و راهدار درافتادی که دوران کرونا بهت خوش بگذره؟

نمیفهمی که تو الان ممکنه ناقل و مبتلا باشی؟نمیفهمی بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرهای شمالی ظرفیت پذیرش همون بیماران و مبتلایان محلی رو هم نداره؟نمیفهمی اون شهرها برای تامین اذوقه و دارو و اقلام بهداشتی خودشون هم مشکل دارن؟

کلیپ رقص پرستار به اشتراک میذاری با قلب و هشتگ بعد میدونی چندتا پرستار تو همون بیمارستان های رشت ازت کرونا گرفتن؟

قرنطینه میدونی چیه؟شیوع بیماری میدونی چیه؟

میفهمی تو حق نداری باعث مرگ سالمندا و سرطانی ها و قلبی ها و تنفسی ها و ضعیف ها بشی؟مسئولیت اجتماعی میدونی چیه؟ادمی؟چرا جای این کمپین های چوسکی بخند و نترس و تکون بده،کمپین «در خانه بتمرگیم» رو جدی نمیگیریم؟

اینکه میرن مسافرت به کنار دیشب یه کلیپ دیدم زنه فوق العاده مرررریض و هی سرفه میکرد ماسک زده بود و دا ...

عههه از این سادیسمیا ایرانم داره؟؟ فکر نمی کردم تو ایرانم همچین موجوداتی باشن.😖

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

اینایی که زیر دست مامور در میرن باید ببندنشون به رگبار. مثه چین که فراریای قرنیطه رو با تیر میکشت. واقعا باید همین کارو کنن

اگه بی اعصابی و دنبال دعوایی ریپلای نکن چون من بی اعصابترم و تا تعلیق پیش میرم   

اینقداومدن اینجا ازتهران و قم و بقیه شهرا که ازدیشب راه روبستن خودمونم حق خروج ازشهررو نداریم تابرسیم مرکز استان 

(یه شهرکوچیکم تو مازندران )

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
تنديس الاغ بون ميرسه به مادرشوهر من كه ميگه كرونا وحود نداره  همش يه شايعه سياسيه

باشه بندازینش بخش بیماران مبتلا به کرونا یه دور بزنه بدون ماسک و دستکش

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

پدرو مادر من نصف سال رو شمال زندگی میکنن خونه و باغ و مزرعه دارن تو این برف سنگین که اومد یه قسمتی از سقف خونه اسیب دیده و ممکنه وسایل خونه و برنجاشون خراب بشن ولی با این وجود بخاطر ویروس نرفتن شمال و تحت هیچ شرایطی نمیذارم فعلا برن شمال هم انفولانزا و هم کرونا بشدت همه گیر شده کل خانواده خالم دو هفته است بیمارن و تو خونه بستری شدن و حالشون بده و دکترا نمیگن انفولانزا یا کروناست مردم چرا انقد در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن شعور هم خوب چیزیه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند