2777
2789
عنوان

شوهرم بستریه

17993 بازدید | 67 پست

من و دو تا بچمم قرنطینه خانگی

با وجودیکه آزمایش دادیم و سالم سالمیم

دیشب خیلی نگران همسرم و آینده بچه هام بودم

تنهایی ام می ترسم از ترس و ناراحتی خوابم نبرد

خواهش می کنم برای شفای همه مریضها صلوات بفرستید و لایک کنید 

خدا همتونو سالم نگه داره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

ایشالا به زودی دور هم جمع شید و بلا دور شه

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا رحمم کنه به همه مخصوصا همسر شما

خدا همگیتونو حفظ کنه انشالله

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
عزیزم ایشالله خدا سالم و سلامت نگهتون داره.. شوهرت کرونا گرفته؟ علائمش چی بود؟

مشکوک بود

جواب آزمایش نیومده

علائمش تب بالا 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

منم  کلا   شبها    بی خوابی می زنه   

کلافه میشم  .میگم  من بمیرم   همسرم  چهلم ازدواج میکنه 

اما اون طوریش بشه  

با اینکه هیچ دارایی و حسابش به اسمش نیست به اسم اطرافیانش هست  

منو   با لباس تنم  از خونم بیرون می کنن  

هر شب بهش میگم مواظب خودت باش  

با اینکه کارش  جوریه  از از اطراف شهر هم میان  براهمین  کلا نگزانم  

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
اسی تورو خدا یسری اطلاعات بده  چطور گرفته  علائمش

نمی دونم چطور گرفته

اوایل مثل طرماخوردگی ساده بود

که البته جدی نمی گرفت و استراحتم نداشت

بعد هی خوب نمی شد و چند بار دکتر رفت و تبش هم قطع نمی شد تا اینکه بستریش کردن