2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست
من نگران اینم بااون چیزایی ک توخوردی طفلی اسهال بشه😂😂😂😂مث منی منم زودنگران میشم ولی تا28هفته میگ ...

وای خدا نکشتت 😂😂😂😂😂😂😂

چون اول تکون میخورد الان نه خیلی نگزانم کی دنیا میاد والا 😐😐😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا نکشتت 😂😂😂😂😂😂😂 چون اول تکون میخورد الان نه خیلی نگزانم کی دنیا میاد والا 😐😐😂😂

والا😂😂😂تامارودق ندن دنیانمیان ...کاملادرکت میکنم ولی اونام پیش میادچندروزبیحال باشن

چون اول تکون میخورد الان نمیخوره خیلی نگرانم واسه همین  فدات شم عزیزممممم

نشی گلم😘بخدا من همینطوری بود کاملا درکت میکنم نترس اصلا...خیلی حرصشا خوردم ولی همش الکی بود به بچمم استرس وارد کردم... رفتم حتی پیش دکتر متخصص زنان عیر از دکتر خودم قلبشم گوش دادم گفت از ۲۸و ۳۰ به بعد اینا مهمه والان راحت زندگیتا بکن فکرشو نکن هرچیم حساس بشی واسترس داشته باشی انگار وروجکا میفهمن تازه بدتر میکنن هروقت تکون نمیخوره یه چایی نباتی چیزی بخور اونم از ۲۸ به بعد الان اصلا واست مهم نباشه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
والا😂😂😂تامارودق ندن دنیانمیان ...کاملادرکت میکنم ولی اونام پیش میادچندروزبیحال باشن

هی میخام بیخیال شم هی شوهرم میاد میگه تکون خورد 

میرم تو فکرش گفتم این سری شوهرمو هم میکشم 😐😐

والااااا تا دنیا بیان موهامون مثل دندونامون سفید میشه

نشی گلم😘بخدا من همینطوری بود کاملا درکت میکنم نترس اصلا...خیلی حرصشا خوردم ولی همش الکی بود به بچمم ...

خوب پس یکم خیالم راحت شد 

چهارشنبه رفتم بیمارستان صدای قلیش بشنوم ماماش اینقدر بداخلاق بود 

اینقدر دعوام کرد گفت الان داری میای میگی بچم تکون نمیخوره میخای بیرونت کنم اینا قلبم میزد فرداش رفتم سنو گفت همه چیت نرماله 

نمیدونم ما خودمون منبع استرسیم اینجوز بدتر نابودمون میکنن 😞

خدا  بچت واست حفظ کنه عزیز دلم 

خوب پس یکم خیالم راحت شد  چهارشنبه رفتم بیمارستان صدای قلیش بشنوم ماماش اینقدر بداخلاق بود&nbs ...

اره بابا هرچی بیخیال باشی بهتره ...خیلی ممنونم عزیزم همچنین کوچولوی خودتو😘😍🌹🌹

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤