2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرمن چن هفتس بسته پستی فرستاده چنتا کارتن هس شده ۹۰ کیلو.از تهران گمرک هم ترخیص شده.اما رسیده شهر ...

ترخیص شده باشه که دیگه ایرادی نداره، یه حد مجاز داره وزن بسته ارسالی اگه بیشتر باشه پول اضافه بار بودن میگیرن ولی نمیتونن پست نکنن مگه اینکه چیزای غیر مجاز باشه، یا مثلا اگه از آمریکا باشه قسمت امنیت زنگ میزنه میگه این بسته اومده به خاطر چیه؟ چی داخلشه؟

ترخیص شده باشه که دیگه ایرادی نداره، یه حد مجاز داره وزن بسته ارسالی اگه بیشتر باشه پول اضافه بار بو ...

توش لباس هس.البته نو نیس.با گوشی.دارن ۳ میلیون و خوردی ازما میگیرن.اما حوابگو نیستن هی امروز فردا میکنن.سه هفتس.تا چیزی بگیم میگن رئیس میتونه بسته رو بهتون نده و برگردونه....اخه اگ قرار بود نیاد گمرک تهران قبول میکرد؟؟؟؟از گمرک تهران رد شد.پست شد ساری.ساری داره اذیتمون میکنخ

ترخیص شده باشه که دیگه ایرادی نداره، یه حد مجاز داره وزن بسته ارسالی اگه بیشتر باشه پول اضافه بار بو ...

بسته رو بازکردن.پول گوشی رو دارن میگیرن.همش میگن ۹۰ کیلوعه.شاید ندیم.ما میتونیم شکایت کنیم اگ ندادن؟؟؟

توش لباس هس.البته نو نیس.با گوشی.دارن ۳ میلیون و خوردی ازما میگیرن.اما حوابگو نیستن هی امروز فردا می ...

اصلا حرفشون وجاهت قانونی نداره شما میتونی زنگ بزنی پست مرکزی بگی بسته داشتم همه کاراش انجام شده تحویل نمیدن خودشون با رئیس پست اونجا تماس میگیرن، من مورد دیدم سبزی خشک فرستاده بودن پست تحویل نمی داد آخرش کار به دعوا کشید معلوم شد رئیس قلدربازی میخواسته دربیاره

فدااات.مرسی گلممم.پ فردا زنگ میزنم یقشونو میگیرم.چون همش میترسونن مارو .ک برمیگزدونیم

خواهش میکنم، بی دلیل نمیتونن برگشت بزنن هم ترخیص شده هم آدرس درست بوده شما هم حاضر بودی تحویل بگیری شاید دنبال پول زور گرفتنه، شما از پست مرکزی پیگیر باش دهنشون بسته میشه