2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 29 پست
کلا یه بحث الکی ک هیچ کدوم کوتاه نیومدیم و انقدر طولانی شد

جنگه مگه؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که به هوش اومدن توروخدا تو عصبانیتاتون هیچوقت کسی رو هول ندین  مامان یکی از آشناها رو ...

😭😭😔😔😔😔😔وای خدا رحم کرد اتفاقا مامانم سرش خورد به عسلی مبل 

نه لازم نبود یهو اومد خونمون و منم قبلش کلی گریه کرده بودم متوجه شد

مامانت بخاطر توهم ک شده نباید بهش توضیح میداد حالا خودت یجور بعدا دست به سرش میکردی.اینطور چیزا بعد میشه پتک میزنه سرت اقای شوهر

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
😭😭😔😔😔😔😔وای خدا رحم کرد اتفاقا مامانم سرش خورد به عسلی مبل 

ای وای هی خودمو میذارم جات چهره مامانم میام جلو چشمم دلم کباب میشه 😔😔😔 دلشو به دست بیار حتما

خدانکنه مادر نفرین کنه....

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗
مامانت بخاطر توهم ک شده نباید بهش توضیح میداد حالا خودت یجور بعدا دست به سرش میکردی.اینطور چیزا بعد ...

دقیقا .اینا همش زندگی منو تخریب میکنه از مامانم ک سنی گذشته من تازه اول راهم و دوس ندارم مدام حرف بشنوم

اره خوبه الان ولی خب حرفم نمیزنه دیگه باهام

الان دورو برش نرو پسفردا یا فردا هرموقع دیدی یکم نرم تر شد برو براش یچیز بخر بهش کادو بده عذر خاهی کن بگو  بهش ک دوست نداشتم اون بفهم الکی بهونه بنداز پریودم اعصابم داغون 

بعدش نامزدم چ فکرا ک راجبم نمیکرد 

ببخش ک اینجور کردم خودت میدونی از عمد نبود ناخاسته حولت دادم تو ک میدونی پوستم حساس گفتم الان میزنی جاش میمون بعد نامزدم میفهم کتکم خوردم

میش لطف کنید  برا حاجتم ی صلوات بفرستین لایک کنید منم براتون میفرستم
الان دورو برش نرو پسفردا یا فردا هرموقع دیدی یکم نرم تر شد برو براش یچیز بخر بهش کادو بده عذر خاهی ک ...

😔اره باید حرف بزنم اگه دیگه اشتی کنه باهام اگه جوابمو بده دلش خیلی پره

😔😔😔چیکار کنمممممم خیلی اوضاع بدیه  خییییلی

مگه میشه بچه عذرخواهی کنه مادر نبخشه... الهی بمیرم دلشون مهربونه زود راضی میشن😔

فردا واسش گل بخر و عذرخواهی کن با دعای خیرشون زندگیمون تضمین میشه 

بعدم با زبون خوش بگو دوس ندارم مسائل منو جلو نامزدم بگین

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗
مگه میشه بچه عذرخواهی کنه مادر نبخشه... الهی بمیرم دلشون مهربونه زود راضی میشن😔 فردا واسش گل بخر و ...

این دفعه دومش بود مسائل و بازگو میکرد دفعه قبل گفتم ولی بازم تکرار کرد دیگه الانم ک دعوا بالا گرفت