درود؛
دوستان عزیز و محترم
محتوای ظاهری این تاپیک حال و روز فعلی ماست و شرایط غالب
محتوای نهفته تلنگری ست برای «به خود آمدن» ...
تک تک ما در این شرایط برای حال خوب هم دعا میکنیم، برای سلامتی و آرامش مردم خیر میطلبیم، به فردا ها امیدواریم، اما این وسط یک دقیقه چشماتون رو ببندید و ببینید آیا واقعا از درون به آرامش رسیدین؟
روزها ۲۴ ساعته میگذرن، برای همه ما در نقطه نقطه سرزمینم، ولی شاید به اندازه ۲۴ دقیقه درست استفاده نمیکنیم!
شرایط الان وصف رمان (کوری) از زاویه ای دیگه ست ✔
ما دو انتخاب داریم؛ یا آه و ناله، غر و گلایه، اضطراب و ترس/ یا احتیاط و آرامش، توکل و صبر، رعایت و مداومت 🌿
زندگی فقط گیر کردن تو یه کوچه بن بست نیست! بعضی وقتا همون کوچه بن بست یه نقطه ست برا شروع جدید، میتونه انتهای اون بن بست دری باشه به روی اتفاقات بهتر، میتونه در انتهای بن بست طنابی باشه برای بالا رفتن، میتونه فرصتی باشه برای بازگشتن و ...👌
زندگی ما همین لحظاتیه که داریم میگذرونیم؛ اگه اوج و فرود نوار قلب نباشه یعنی انسان نفس نمیکشه، و اگه فراز و فرود زندگی های ما نباشه رسما جسد بدون تحرکیم!
میشه یه قاب جدید به این روزها اضافه کرد: من اون قدر قوی هستم که از پس این روزها برمیام، این چالش بزرگیه که به من ثابت میکنه توانمندم، این فرصت خوبیه که دوست داشتن عزیزانم رو تجربه کنم، این به من نشون میده خدا چقد هوامو داره❤
این روزها فرصتی شده که به آغوش گرم خانواده علاقمند تر یشیم، با چشمانی بازتر و نگاهی عمیق تر به تک تک اعضای خانواده نگاه کنیم، پدر و مادر، همسر و فرزند، خواهر و برادر و ... همه اینها کسانی هستند که لحظه لحظه زندگیمون رو باهاشون شریکیم ... کسایی که یبار لبخند نزنن برای حال خوبشون تلاش میکنیم 💪
فرصتیه که بیشتر عشق بورزیم، بیشتر مهر بورزیم ❤
در فیلم about time دیالوگ شخصیت تیم آخرای فیلم میگه من عمدا برگشتم به عقب تا هر روزم رو طوری زندگی کنم انگار فقط همون روز فرصت زندگی کردن دارم 😊🌷
وقتی خدا هست، ته دلمون قرصه که حواسش بهمون هست ...
پس قول بدیم به خودمون که از این روزا هم سربلند بیاییم بیرون
چون ما سزاوار خوب زندگی کردن هستیم ✔
چون ما « همونی هستیم که لایقشیم» 👌😉
آقایون محترم و بزرگوار؛ مسئولیت شما بیشتره چون شما حامی یک خانواده هستین، همسری که این روزها حساس تر و نگران تر شده، با همه وجود مواظب خوبی هاش باشید، قوت قلب بدید، آرامش بدید، تنش ها رو کم کنید، بیشتر بخندید ... انتظارمون از شما بیشتره چون شما آقایید و مقتدر 👌
خانوم ها و باردارهای نازنین؛ شما مرکز آرامشبخش زندگی هستین، اگه یه خونه آرامش داره بخاطر اینه که خانم خونه قلب خودش رو وسعت داده، مهر وجودش رو پخش کرده، برای همسرش وقت گذاشته، محبت کرده، بیشتر تنوع بخشیده، فرزندی تربیت میکنه که قوی باشه، انتظار داریم چون شما فوق العاده اید و ذات زن فی نفسه ارزشمنده 👌
مجردهای سایت هم فرصتی دارن برای اینکه در لحظه زندگی کنن، قدر فرصت ها رو بدونن، به پدر مادرشون محبت کنن، برای آینده درخشان تر تلاش کنن، خودِ بهتری بسازن چون عااالی هستن💪😉
حسن ختام بنده، اینکه عزیزانم به زندگیتون نمای خوبی ببخشید چون فقط یکبار زندگی میکنید 🍃🌸
طولانی شد، ولی با تمام وجود نوشتم تا حس بهتری برای این روزهای شما به ارمغان بیارم، لبخندی بیشتر😊 امیدی بالاتر 🌿
کل این تاپیک میرسه به این جمله : «به خود آ» ❤
خواهان بهترین ها برای شما: (یونیک)
مانا باشید🍃🌸