2777
2789
عنوان

شل شدن کمر بعد از زایمان

2755 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من پنج ماهه سزارین شدم از وقتی زایمان کردم تا الان پاکی ندیدم به خودم.همش لکه بینی و خونریزی افراد زیادی بهم گفتن تو کمرت شل شده کاچی با کره محلی خوردم تخم مرغ محلی خوردم قرص کمر گذاشتم روی کمرم. دیگه نمیدونم چکار کنم لازمه بگم سونوگرافی دادم هیچ مشکلی نیست کسی راجع به شل شدن کمر شنیده؟ کسی رو دیدید با مشکل من؟ خواهش میکنم خواهش میکنم. چرا من خوب نمیشم اصلا این پریوده؟ چیه چیکارکنم؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۴ماهگی دخترم پشت سرهم خونریزی داشتم رفتم دکتر قرص جستیران داد با امپول هرماه روز ۵ و ۶ پریودیم امپول میزنم و هرشب قرص میخورم فعلا خوبم تا ماه بعد تموم میشه باید برم دکتر ببینم اوضاع چطوریه 

دکترم گفت احتمالا تنبلی باشه و اینکه دیواره رحمت نازک شده هرچی میخواد بازسازی بشه تخریب میشه و باعث خونریزی میشه

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   
عزیزم رفتم اونا میگن مشکلی نیست قرص جلوگیری بخور قطع میشه.من خب نمیخوام اونو  بخورم خودش هزار د ...

اره درسته

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیزم رفتم اونا میگن مشکلی نیست قرص جلوگیری بخور قطع میشه.من خب نمیخوام اونو  بخورم خودش هزار د ...

نه بابا قرص ال دی خیلی خوبه منظم میکنه بعدشم روش داره خوردنش بستگی به مشکلت داره یمدت کوتاه بخور اونم تحت نظر متخصص بعد قط کن

عزیزم منم مشکل شمارو دارم میشه کمکم کنید چکار کردید‌خوب‌ شدی 

سلام من با قطع شیردهی مشکلم بخش زیادی ش حل شد. ینی خونریزی دیگه قطع شد گفتن از ضعف زیاده

بابت لکه بینی بعد پریود هم که باز بعد زایمان واسم ایجاد شد یه کاری که خودم کردم این بود که وقتی پریود میشم سه روز اول انواع گرمی ها رو با نبات داغ قاطی میکنم مث دمنوش میخورم این باعث میشه سه روز اول خیلی خونریزی دارم بعد سر ده روز پاک میشم