2777
2789
عنوان

از دست کارهای همسرم به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 21 پست

زنگ بزن 115 بیان ببرنش بگو کرونا گرفته انکار میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوابیدم عصبیم خیلیم عصبیم قدرت تایپ ندارم خسته شدم از ظلم خاموش خودش و خانواده‌اش 

به اسمت نمیاد عصبی بشی عزیزم

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
زنگ بزن 115 بیان ببرنش بگو کرونا گرفته انکار میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نیستش

دیشب تا دیروقت خونه مامانش بودیم

امروز هم بعد از ناهار دوباره رفته بچه های بیچاره مم با خودش میبره تو این وضعیت که مثلا باید خونه باشن

نیستش دیشب تا دیروقت خونه مامانش بودیم امروز هم بعد از ناهار دوباره رفته بچه های بیچاره مم با خودش ...

😑😑😑😑😑 خب خانواده اش مقصرن باید بهش بگن بیرون رفتن بچه ها تو این موقعیت خطرناکه

به اسمت نمیاد عصبی بشی عزیزم

هنوزم همون ارامشم

اما امروز دیگه داغونم

واسه همه درمان و ارامشم

واسه خودم درد و خشونت

دلم شکسته

تو شهر غریب فقط خودمو دارم و خدای خودمو

از هفت روز هفته تقریبا 6روزش تا آخر شب خونه مامانشه منم که نمیتونم دائم باهاش برم

من شاغلم اما اون این روزا تعطیله شب تا صبح پای گوشی یا فیلمه روزا هم میخوابه

امروز تا ظهر کارهام لنگ بود مثلا خواستم روز تعطیل خونه تکونی کنم  که نشد

مامانم بیمارستان بستری بود فقط تلفنی باهاش حرف زدم و سوختم و ساختم اما ایشون حتی یه زنگ هم نزد در صورتی که مامانش سرفه کنه باید بارها زنگ بزنم سر بزنم  تازه بدهکار هم میشم