بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
نه نزار عزیزم برای من هفته ۱۳شروع شد تا آخر داشتم گاهی شدید بود دکتر اولم میگفت زایمان زودرس میکنی بعد من دکترم عوض کردم رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت غلط کرده طول سرویکسم ۵۴ بود گفت اون قسمت پرخون شده برای همون درد داری اخرشم۳۹زایمان کردم
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
ای جان .خدا روشکر ک صحیح وسلامت زایمان کردی گلم .پس الان من چیکار کنم ؟؟فقط وقتی دراز میکشم درد ندار ...
من میخوابیدم یه بالشت لای پام میزاشتم وقت دستشویی هم انگار وزنه بسته بودن اون قسمت دستشویی فرنگی استفاده میکردم نترس اصلا گاهی یه حوله گرمم روش میزاشتم