2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارو نیم ساعت ایستاده جلوی روشویی دستاشو با مایع شست كرونا نگیره .بعد که کارش تموم شد دستاشو با شلورش خشک کرد رفت😂

کل سیستم پزشکی دنیا رو اپلاسیون کرد با این حرکتش😂

‎پدری به علت کرونا توی بيمارستان نفسهای آخرشو ميكشيد و سه تا پسرهاش بالاي سرش بودند

‎رو كرد به  پسر اولی و گفت: رستورانها مال تو .

‎رو کرد به پسر دومی گفت : ۴ تا هتل هم مال تو.

‎به پسر آخرى هم گفت : عزیزم سوپرماركتها هم مال تو. و از دنيا رفت

‎سه تا پسر شروع كردن به گريه و زارى  

‎دكتر كه شاهد ماجرا بود گفت:

صبر داشته باشيد. فردا پس فردا سرتون به املاكتون گرم میشه و داغتون یادتون میره ، ولي هیچوقت پدرتون رو فراموش نکنین؛ و براش فاتحه و خيرات کنین.

‎سه تا پسر گفتن : کدوم ملک؟کدوم هتل؟ آقاي دکتر

‎پدرمون با نیسان آب معدنی ميفروخت ، کاراشو تقسیم کرد.  😂😂😂

‏امروز رفتم بيمارستان تست كرونا بدم

١٠ تومن ويزيت دكتر شد 

١٠٠ تومنم شاباش دادم پرستارا داشتن ميرقصيدن😁

خلاصه میرید بیمارستان‌ پول نقد همراهتون باشه شاباش بدید پرستارا در حال رقصن😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حکمتی برای فهيمان : يارو داشته دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم