2777
2789
عنوان

چادرام همه شون برق دارن کرک میگیرن

105 بازدید | 15 پست

سلام چادرام جدیدا کرک و اشغال همه چی به خودشون میگبرن وقتی میپوشمشون وای نمیدونم چی زدم بهشون دیونه م کردن روزی یکبار میشوذم تا سر میکنم تمام اشغالا رو میگیره خودش برق داره چیکار کنم

با نرم كننده مو بشور

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم کننده سافتلن طلایی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

کلاس خیاطی ک میرفتم وقتی چادر مشکی رو میدوخت یک شبانه روز میذاشت فریزر یخچال میگفت باعث میشه برز نگیره واقعا هم همینطور بود میخوای شما هم یک شب بزاری یخچال شاید درست شدن

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
کلاس خیاطی ک میرفتم وقتی چادر مشکی رو میدوخت یک شبانه روز میذاشت فریزر یخچال میگفت باعث میشه برز نگی ...

واقعا ؟وای اگه حواب بده عالیه سه تا چادرام نمیدونم با چی شستم دیونه م کردن، کاش بشه 

با نرم کننده میشورم همیشه ولی به محض خشک شدن باز برق میگیره

شاید اشتباه میشوری . وگرنه اصلا ممکن نیست چنین جیزی از نظر انفعالات شیمیایی .

میشه روند شست و شو رو بگی ؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
کلاس خیاطی ک میرفتم وقتی چادر مشکی رو میدوخت یک شبانه روز میذاشت فریزر یخچال میگفت باعث میشه برز نگی ...

همینجوری بزارم یا بزارمش تو نایلون؟بعدش پهنش کنم رو طناب وقتی یخ زد چیکارش کنم؟

شاید اشتباه میشوری . وگرنه اصلا ممکن نیست چنین جیزی از نظر انفعالات شیمیایی . میشه روند شست و شو رو ...

من اول بایه شوینده میشورم بعد میزارم تو نرم کننده چند دقیقه بعدم میندازم رو رخت

من اول بایه شوینده میشورم بعد میزارم تو نرم کننده چند دقیقه بعدم میندازم رو رخت

ترم کننده با آب سرد. دیگه هم آب نکشی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))