2777
2789

راستی تاریخ آخرین پریود کی بوده میشه بگی

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
اقداک داشتی یا ناخواسته

اقدام داشتم ولی این ماه سونو گفت که اصلا فولیکول نداری من خودم دنبال این هستم که باردار بشم ولی این ماه به خاطر کرونا دوست ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا میگن باکره هم باشی میشی  ولی بازم من خیلی حواسم جمعه  الانم نمیدونم چرا نمیاد نامز ...

نه خیالت راحت باردار نیستی منم نامزد بودم حتی شوهرمو یه ماه نمیدیدم عقب که مینداختم فک میکردم باردارم توهم میزدم بعد الکی بالاپایین میکردم که اگه چیزی بود بیوفته .چه خل و چل بودما

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
مگه شب هم میشه بی بی چک گذاشت؟

با اینکه از من نپرسیدی 😁😁

ولی اره . من یکی از دوستام میگفت 

۲ تا بچه هاشم غروب که شوهرش از سرکار اومده بی بی چک خریده گذاشته مثبت شده .

ولی بازم میگن صبح بهتره

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
اقدام داشتم ولی این ماه سونو گفت که اصلا فولیکول نداری من خودم دنبال این هستم که باردار بشم ولی این ...

اگه باردار بودی که خداروشکر اتفاقا بخاطر این بچه هم که شده مبتلا نمیشی خدا هوای ماباردارارو داره توکل به خدا روزی یه زیارت عاشورا هم بخون

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
نه خیالت راحت باردار نیستی منم نامزد بودم حتی شوهرمو یه ماه نمیدیدم عقب که مینداختم فک میکردم باردار ...

وووی نگو منم 3 روزه دارم بپر بپر میکنم چیزای سنگین بلند میکنم😂

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
دکتر رو نمیشه دیرتر رفت ؟

الان چند هفتته؟

خودت فولیک اسید بخور فعلا تا نرفتی دکتر

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥