2777
2789

توکل کنید به خدا خدا خودش هوای مارو داره مطمئن باشید باردار هم بودید خداروشکر کنید تو این شرایط بارداری اتفاق بیوفته یعنی امید

یعنی روزای خوب میاد شک نکن 

منم این ماه باردار شدم خداروشکر کردم توکل کردم به خودش الانم بجز بچم به چیزی فک نمیکنم همش قران میخونم ذکر میگم خیلی تو ارامشم موثره❤️

ارره بخدا قرار بود نامزدم بیبی بخره بیاره زنگ میزنم اقا خوابه 😑😑 یدونه پریروز گذاشتم منفی بود &n ...

اگر منفی بوده که جای نگرانی نیست.  مخصوصا اینکه بعد تاخیر زدی. آخه میگن اگر زود بزنی شاید نشون نده اما بعد تاخیر نشون میده. احتمالا بخاطر چیز دیگه  است گرمی بخور بزار پری بیاد

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس با مولکولای هوا که باردار نمیشی

اینجا میگن باکره هم باشی میشی 

ولی بازم من خیلی حواسم جمعه 

الانم نمیدونم چرا نمیاد نامزدم میگه استرست باعث شده عقب بندازی 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
ببخشید شکمم درد و کشاله ران سمت راست تخمدان و کمردرد ک یهویی میگیرع و ول میکنه علایم پریود اس یا بار ...

اينا هم از علايم باردارى هست ولى علايم پريود هم ممكنه باشه شما كه اين همه عقب زدى فردا صبح بى بى چك بزار ان شالله حامله او

خدایا شکرت
تو رو خدا دعا كنين من باردار باشم امروز وقتم بود iui كردم ارزو دارم بيبى بزارم مثبت ببينم

عزیزدلم ان شاالله خدا حاجت دلت رو بده 

خدا به ما  منتظرا هم نیم نگاهی بکنه 

از خدا میخوام فرزند سالم و صالح نصیبتون بکنه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
اگر منفی بوده که جای نگرانی نیست.  مخصوصا اینکه بعد تاخیر زدی. آخه میگن اگر زود بزنی شاید نشون ...

تخم شوید داشتم قبلا تموم شده باید برم بخرم

خیلی استرس دارم از غذا و خواب افتادم😢😢

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏