2777
2789
عنوان

بچه داری بلد نیستم اونم تو این اوضاع

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 41 پست
الان که نه از وقتی بچم دنیا اومده خونه ام 

خب پس چرا تو ک بیکاری تو خونه پرستار گرفتی برا بچت؟

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!

بازیهای کودکی خودت یادت بیاد

بندازش تو پتو و سر دیگه پتو رو بکش دور تا دور خونه

ابرنگ و کاغد بزار جلوش تا سرگرم بشه

خودت براش حیوونا و میوه هایی که میشناسه بکش و رنگش کن

کارتون دانلود کن یا کلیپهای کودکانه موقع غذا دادن کمکت میکنه

ببرش حموم اب بازی

نخود لوبیا بریز تو یه طرف ازش بخواه بریزه تو قوطی

وسایل جدید و رنگی حتی میتونه روزنامه یا کاغذ باطله یا کش مو و کاسه و قالب ژله باشه بریز جلوش سرگرمش کن.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=127313700]وقتشه که خب کادری کنی دیگه با این وضع و یکم روابطتون بهتر بشه[/QUOTE رابطه اش با پرستارش خیلی خوب بود از وقتی این مسائل پیش اومده زیاد با من توی دستشویی رفتن و غذا خوردن همکاری نمیکنه

[QUOTE=127313700]وقتشه که خب کادری کنی دیگه با این وضع و یکم روابطتون بهتر بشه[/QUOTE رابطه اش با پر ...

بخاطر اینکه محبت مادری ندیده همش پرستار کاراشو میکنه انتظار داری باهات خوب باشه؟ 

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!
ممنونم ولی من کلا خیلی حوصله اینکارو ندارم حمومشم با پدرشه

حموم نبرش. 

روزی یه ساعت ببرش اب بازی و رنگ انگشتی بازی. 

دیگه باید حوصلت بیاد😆 راه دیگه ای نداری

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بخاطر اینکه محبت مادری ندیده همش پرستار کاراشو میکنه انتظار داری باهات خوب باشه؟ 

نمیدونم شاید ،هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری گیر بیفتم 

البته همیشه پارک و شهربازی میبردمش اما الان فقط تو خونه ایم

نمیدونم شاید ،هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری گیر بیفتم  البته همیشه پارک و شهربازی میبردمش اما ال ...

کلا حوصله بچه داری نداری ک پرستار گرفتی براش؟

حوصله بچه داری ندارم تو خونه هستم ولی پیگیر کارای شرکتمونم 

خب چرا وقتی حوصله نداری بچه میارید اخه ای بابا .. بخدا بچه محبت مادرو میخواد..