2777
2789
عنوان

خیلی غمگینم خیلی ناراحتم

376 بازدید | 31 پست

انقدر دلم گرفته .چرا من انقدر به همه محبت میکنم اخرشم چوب میخورم ؟ دوستام و بخاطر شوهرم از دست دادم حالا خودشم رفت .اینکه دلیل کارشو نمیدونم برام مث یه تیکه سنگه که افتاده رو قلبم .اخرین روز که دیدمش چقدر بهش محبت کردم چقدر ناز و نوازشش کردم .برام از یه طرف ارزشی نداره از طرفی هاج و واجم و یه دلیل میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جداشدین عزیزم ؟؟

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

منم همینقد دلم گرفته 

ولی بیخیالش به فکر خودت باش هرکی رفت خدابیامرزتش

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

واضحتربگو...بیشترتوضیح بده..هیچ اتفاقی بی دلیل و بدون زمینه ی قبلی نیس

من خونه مادرم بودم چند روز زنگ زدم گفتم کی خونست گفت داداشم با یه دختر گفتم خونرو کردن مکان بعد گفتم بیا دنبالم گفت تا شب نمیتونم شب نیومد بهش زنگ زدم گفت ماشین و گذاشتم خونه رفتم دیدم وسایلشو جم کرده و رفته .داداشش فقط نبود این یکشال و نیم ۵۰ بار دوستاش میومدن هر بار با یه دختر جدید

مردا چرا وحشی شدن؟؟؟؟

چند ماه پیش شوهر دوستم با یه بچه ولش کرد رفت

یعنی زندگیشون عالی بود حداقل ظاهرا

عاشق هم بودن

یه دختر ناز داشتن

اما گذاشت با یه عنتر خانوم رفت

من که میشینم پامیشم نفرینش میکنم