2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه...

148 بازدید | 13 پست

خانوما پسرم سیزده ماهشه و بخاطر بارداریم مجبور شدم از شیر بگیرمش...الان سه روزه شیر نخورده ولی شبا که بیدار میشه خیلی بیتابی میکنه شب اول یبار پاشد ولی دیشب سه بار پاشد نمیدونم برای اروم کردنش چکار کنم...پستونک و شیشه هم به هیچ وجه نمیخوره 

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

بگردونش تو بغلت تا دوباره بخوابه و یا اب بده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا سیرش کن وقتیم بیدار شد اب بده عادت میکنه

شبا تقریبا همه چی میخوره، سوپ با نون و ژله و انواع اقسام چیزا ولی باز بیدار میشه هر دفعه بیدار میشه اب میخوره ولی دوباره خواب نمیره، یعنی هر شب قراره سه بار اینا بیدار شه؟

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
اب بهش بده،ی شیشه اب کوچولو بزار بالاسرت بهش بده،تشنه میشه،دختر من شبا ی شیشه اب معدنی کوچیک میخوره ...

ینی از این به بعد قراره بیدار شه؟ من شنیده بودم از شیر بگیری شبا یه کله میخوابه... 

منم بچمو 14 ماهگی ب خاطر وابستگی شدیدش به شیر مادر و شعلم گرفتم سه ماه تمام هیچ شیری لب نزد شیشه نمیگرفت غذا باید میکس شده میخورد شبا خوابش سبک بود 7 شاید 8 بار بیدار میشد بلاخره باید چند ماه تحمل کنی البته همه بچه ها مثل هم نیستن ولی بهش سخت نگیر 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
ینی از این به بعد قراره بیدار شه؟ من شنیده بودم از شیر بگیری شبا یه کله میخوابه... 

بچه من که خیلی وابسته به شیر بود،کلا شبا تو دهنش بود سینه ام،نه ان شاالله که راحت میخوابه،ولی دیگه شیر نده همون اب بده که اب بدنش کم مشه ی روعن زیتونی چیزیم کلا بزن به لباش که ترک نخورن

بچه من که خیلی وابسته به شیر بود،کلا شبا تو دهنش بود سینه ام،نه ان شاالله که راحت میخوابه،ولی دیگه ش ...

پسر منم همش شبا شیر میخورد...

منم بچمو 14 ماهگی ب خاطر وابستگی شدیدش به شیر مادر و شعلم گرفتم سه ماه تمام هیچ شیری لب نزد شیشه نمی ...

شیر روزا که از عادت افتاده فقط شبا اذیت میکنه 

شیر روزا که از عادت افتاده فقط شبا اذیت میکنه 

حوصله کن درست میشه کم کم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.