2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عشق واقعی رو تجربه نکردم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
چون احمقی چون یک بیشعوری چون خیلییی کثافتی

از تاپیکم بیرونت نمیکنم چون با خانواده هستم مادرم پزشکه و پدرم بساز بفروش نمیخوام فخر بفروشم ولی گفتم که بزرگی و مرام به سن و سال نیست تو جای مادر من هستی 

خوب مثلا برم بی مقدمه چی بگم بگم ازت خوشم اومده خیلی ها برخورد اول رفتارشون خوب نیست 

بی مقدمه چرا؟ شاید یه جای ثابت باشه که ببینید همو.... مثلا محل کار.... دیگه اونجا نیازی به گفتن اولیه نیست... با نگاه هم میشه اول فهموند بعد کم کم حرفش رو پیش کشید... روش که زیاده.... بعدشم اونی که واسه یه پیشنهاد ساده رفتار بدی نشون میده همون بهتر که ازش فرار کنید   

Shadow
بی مقدمه چرا؟ شاید یه جای ثابت باشه که ببینید همو.... مثلا محل کار.... دیگه اونجا نیازی به گفتن اولی ...

آخه مشکل اینه من عاشق کسی نشدم تا حالا کسی رو دوست نداشتم به عنوان عشق

آخه مشکل اینه من عاشق کسی نشدم تا حالا کسی رو دوست نداشتم به عنوان عشق

خب متوجه شدم. واسه همین گفتم تمرکز نمیکنی.... مثلا من معیارهام رو با خودم چک کردم که چه چیزی باعث میشه من عاشق بشم.... بعد با توجه به معیارهام به بقیه آدمایی که باهاشون در ارتباط هستم دقت میکنم.... اولش هم از خوش اومدن شروع میشه... از طرف خوشت میاد چون با معیارهات یکیه و بعد هم مطمئناً اگه مشکلی نداشته باشه عاشق میشید. این چیزیه که من توی این سن دیگه فهمیدم. و البته عاشق شدن هم به این راحتیا نیست

Shadow