من بادمجونا رو که پوست گرفتم نمک میزنم چن دقیقه بمونه بعد میشورم وهمونجوری درسته خوب سرخش میکنم بهش ادویه میزنم .تو یه ظرف گوشت مرغ یا گوسفند وبا یه پیاز کوچولو تفت میدم وبادمجونای سرخ شده رو بهش اضافه میکنم بعد یه لیوان آب بهشون اضافه میکنم تا با شعله کم بپزه .بعد که آبش کامل جمع شد لهش میکنم وکشک رو با آب رقیق میکنم بهش اضافه میکنم ومیزارم رو شعله پیاز داغ و نعنا داغ و....میگیرم وبه همراه گردو خورد شده بهش اضافه میکنم ومیزارم جا بیفته
کشک بادمجونای من عاااالی میشن یعنی هر کی خورده ازش تعریف کرده