2777
2789
عنوان

11 روز تاخیر پری؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

223 بازدید | 12 پست

من ۱۴ ماه تو اقدامم بدون مشکل

سابقه عقب افتادن یه بار داشتم اونم ۵ روز دیگه همه پری هام تو این ۱۴ ماه منظم بود همین ماه ۱۳ پری سونو واژینال انجام دادم که فکر نکنم کیست داشته باشم چون اگه داشتم حتما مشخص میشد.به خاطر  خون تو ادرار نمیتونم بی بی بزنم مثبت کاذب میشه. از طرفی تقریبا تا پنج روز بعد تاخیر هیچ علائمی از پری نداشتم الان شش روزه درد پری میاد و میره امروز هم از پادرد دارم میمیرم شوهرم میگه برو آز ولی میترسم منفی باشه اصلا دل رفتن به آزمایشگاه ندارم، همیشه قبل پری پادرد داشتم میگم حتما پری داره میاد😥😥 کسی مثل من نبوده؟؟

سلام. برای بارداریت صلوات میفرستم میدونم انتظار چقدر سخته... ان شا الله که بارداری. کمتر کار کن و بیشتر استراحت... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس رفتم از منفی شد میترسم  آزمایشگاه میبینم بدنم می لرزه

درکت میکنم عزیزم ولی تا کی نمیری ؟منم وقتایی که منفی میشد یه روز کامل گریه میکردم ولی روز از نو.توهم برو خیال خودتو راحت کن .اگه باردار باشی باید خیلی از غذا هارو نخوری پس برو آز بده و مطمئن شو عزیز دلم

دختری هستم که هیچ گاه روزگار بر وفق مرادش نرفت و ...

من بیچاره ناباروری داشتم به خاطر اندومتریوز دیگه تعداد ای وی اف ها و ای یو ای هایی که انجام دادم و جوابشون منفی بود از دستم در رفته،بیچاره مسئول پذیرش ازمایشگاه ازم معذرت خواهی میکرد بابت جواب منفی هام،بعد ی بار رو حساب حرف منشی دکترم که گفت از روز اول پریودت جای ی دونه دوتا قرص لتروزول بخور و اسپرین هم هر روز ی دونه اینکارو کردم و با کماااااال ناباوری حامله شدم،جالبه که اون ماه اصلا نمیخواستم اقدام پزشکی انجام بدم،توام امتحان کن،لتروزول در کل محیط داخل رحمو خیلی مساعد نگه میداره