2777
2789
عنوان

دوستان توروخداهمگی بیایید😢

203 بازدید | 11 پست

دوستان لب پلک بالای چشای دخترم که١١ماهشه جوش زده جوشای کشیده انگارلبه های پلک بالایی روکامل گرفته...بگیدچیکارکنم٠؟کسی تجربشوداره؟

میدونید توااین اوضاع نمیتونم ببرمش دکتر😢😢😢😢😢😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پلک بالایی جای مژه هاش باشه احتمالا گل مژه اس 

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 
اره مث گل مژه س..ولی روهرچشمی دو سه تاکنارهم هستن

رو هردوتا چشم؟؟ فک نکنم رو هردوتا گل مژه باشه اونم دو سه تا 

آدمها وقتی ناامید می‌شنوند ب خیلی کمتر از آنچیزی ک لایقش هستند قانع می‌شوند و این دلیل وجود آدم های نالایق در زندگیمان است 

نگران نباش چیزی نیست فردا ببرش دکتر چون بجا اس نمیشه از پیش خود چیزی گفت احتمالا پماد چشمی بده خوب میشه مطب ببر درمانگاه نرو 

شاید حساسیتی چیزی داره چشاشو همیشه با دستمال نمدارو تمیز پاک کن