2777
2789
عنوان

پریودی شدید بعداز کورتاژ

2027 بازدید | 14 پست

بهمن ماه کورتاژ کردم الان برای اولین بار بعدش پریودشدم. خیلی زیاده مقدارش. کسی تجربه داره بگه تا کی شدیده خونریزی؟؟؟ خیلی اذیتم. ممنون از عزیزانی که جواب میدن

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یه دکتر زنان برید...

تو نت که سرچ کردم گفته بود شدیدتر از قبله ولی نمیدونم طبیعیه؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
فک کنم عادی باشه اگه تا چن روز دیگه خیلی شدید بود برید شاید بازم بقایا باشه،کورتاژ برای سقط بچه بوده ...

بله عزیزم سقط کردم. زیاد لخته نیست خنی که خارج میشه

ولی تازه روزه اوله نگران نباشین،پاک میشه رحمتون اگه بیشتراز روزای سیکل پریودتون بود برید دکتر, هرکسی یه جوره، من پارسال پنج روز قرص واژینال پنج تا پنج تا میزاشتن برام تازه زعفرون وزیره واینا هم میخوردم بازم به خونریزی نیوفتادم اخرش کورتاژ شدم تازه بعداز کورتاژم فقط لکه بینی داشتم هرکس یه جوریه ،من کلن پریودام کم بوده....نگران نباشین برا شما هم انشالله چیزی نیست ،به خودتون برسید جیگر وپسته واینجور چیزا بخورید تا جایگزین خونای از دست رفتتون بشه...

ولی تازه روزه اوله نگران نباشین،پاک میشه رحمتون اگه بیشتراز روزای سیکل پریودتون بود برید دکتر, هرکسی ...

ممنون از جوابتون. منم سعی کردم با زعفران و رازیانه و... سقط بشه که نشد که همون بهترم که کورتاژ شدم چون تحمل دیدن خون زیاد را ندارم. پریودیهای قبلم هم به نسبت شدیده ولی دیگه نه اینطوری. به سلامتی باردارین الان؟ چند وقت بعداز سقط اقدام کردین؟

ولی تازه روزه اوله نگران نباشین،پاک میشه رحمتون اگه بیشتراز روزای سیکل پریودتون بود برید دکتر, هرکسی ...

چیزهای مقویم زیاد میخورم قرص مولتی ویتامین واهنم میخورم ولی دیگه این حجم خون برام قابل تحمل نیست

ممنون از جوابتون. منم سعی کردم با زعفران و رازیانه و... سقط بشه که نشد که همون بهترم که کورتاژ شدم چ ...

اره دقیقا منم مثه شما بودم از خون خیلی میترسیدم خداروشکرمیکردم کورتاژ شدم، مرسی عزیزم اره الان نزدیک ماه پنجم،من پارسال اسفند سقط کردم از سه ماه بعدش دیگه جلوگیری نکردم که دیگه آبان شد دیگه،انشالله برا شما😍

چیزهای مقویم زیاد میخورم قرص مولتی ویتامین واهنم میخورم ولی دیگه این حجم خون برام قابل تحمل نیست

تا فردا پس فردا صبرکنید بازم همینجوری بود برا این که خیالتون راحت باشه دکتر برید،ولی بازم طبیعیه فک کنم ،دیگه خانوما بدبخترین موجوداتن ،باید تحمل کنید چاره ای نیست😢

اره دقیقا منم مثه شما بودم از خون خیلی میترسیدم خداروشکرمیکردم کورتاژ شدم، مرسی عزیزم اره الان نزدیک ...

بسلامتی عزیزم. انشااله که دوران بارداریتون رابه سلامتی طی کنین و یه نی نی سالم و صالح خداوند بهتون بده

تا فردا پس فردا صبرکنید بازم همینجوری بود برا این که خیالتون راحت باشه دکتر برید،ولی بازم طبیعیه فک ...

چشم عزیزم ممنون از لطفت. واقعا موجودات بدبختی هستیم. انشااله که خدا به همه کمک کنه به ماهم همینطور