2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من. البته سزارین بودم یعنی میخواستم در برما.اما کیسه آبم پاره شده بود راه پس و پیش نداشتم. اما بعدش دیدم زیادم سخت نیس بازم میتونم این کارو بکنم 😀

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من ،سر بچه اولم تقریبا ماه نهم اکثرا گریه میکردم از ترس

اصلا برام زایمان مثل مرگ‌شده بود

ولی وقتی اتفاق افتاد البته سزارینی بودم دیدم چیزی نبوده این همه وحشت کردم

سر بچه دوم کاملا ریلکس بودم

من از طبیعی میترسیدم سزارین انتخاب کردم اصلا نمیترسیدم ازش حتی وقتی تو نوبت عمل بودم و سرم به دستم بود تخت بغلی همش میگفت تو الان نمیترسی گفتم نه ولی اون از ترس دستاش میلرزید ☹من نمیترسیدم اصلا...ولی الان برای دومی میترسم 🤐

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...