2777
2789
عنوان

ک ر و ن ا

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعاکن..ترسیدم

عزیز نترس اما اگر بری بهتره بنظرم

اغلب خوب میشن افراد....

مراقب باش هیچ کس یه وخ ازت نگیره....ماسک و دستکش...چون فعلا مشکوکی عزیز

توکلت برخدا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
نه من از دیشب اینجوریم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

تو نمیری آزمایش بدی؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
عزیز نترس اما اگر بری بهتره بنظرم اغلب خوب میشن افراد.... مراقب باش هیچ کس یه وخ ازت نگیره....ماسک ...

ممنونم مهربون

برام دعاکن

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

استارتر اگر تب سنج داری بزار نباید ۳۷ باشه، باید زیر ۳۷ باشه

تب بالای ۳۷_ تنگی نفس و فکرکنم سرفه از علایم  مهمشه

اما اکثریت خوب میشن. بررسی کن شاید اصلا یه سرماخوردگی سادس

اصلا استرس نداشته باش، فکرکن سرماخوردی.... ریلکس باش

بگو هیچی نیس.... باور داشته باش به اینکه واقعا هیچی نیس و ظرف چندروز خوبه خوب میشی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
نه میترسم چیزیم نباشه بدتر بگیریم امروز زنگ زدم خانمه گفت کرونا تنگی نفسش با سرفه اس در حدی ک نمیزار ...

ببین نمیخوام بترسونمت اما زنداییه من یکم تب و تنگی نفس داشته رفته تست داده مثبت شده تستش یه شب بستریش کردن و مرخصش کردن و بهش دارو دادن گفتن استراحت کنه..همین

استارتر اگر تب سنج داری بزار نباید ۳۷ باشه، باید زیر ۳۷ باشه تب بالای ۳۷_ تنگی نفس و فکرکنم سرفه ...

آخه من 15روزه این علائمو دارم😰

تب  ندارم برم اخه ماه اخرم طبیعیه تنگی نفس نمیدونم چیکار کنم

انشاءالله چیزی نیست نگران نباش

ببین نمیخوام بترسونمت اما زنداییه من یکم تب و تنگی نفس داشته رفته تست داده مثبت شده تستش یه شب بستری ...

اره اکثریت خوب شدن

آب عسل خوبه و اگر شخص باردار نباشه انواع دمنوشهای پونه، نعناع، چای کوهی، گل بنفشه،گل پنیرک، اسطخدوس، بابونه

واگرم بارداره ک باید سرچ کنه اینا مضر نباشه براش

باید سرچ کنید چ موادی ایمنی بدنو بالا میبرن، ازون بخوره فرد و مخاط باید باشه مدام....

تب  ندارم برم اخه ماه اخرم طبیعیه تنگی نفس نمیدونم چیکار کنم

اگر تب نداری یا تب سنج گذاشتی زیر ۳۷ بود نمیخاد بری بنظرم

مایعات گرم بخور و آدامس

ان شاالله خیره