2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یکی رو دوست دارم که

220 بازدید | 27 پست

حتی عکسشم ندیدم فقط نیم رخش و فقط صداشو شنیدم

و البته حرفاش خیلی باحاله از این طریق جذب شدم😐😐😂😂!!!!!

فازم چیه؟!  خیر سرم ۲۱ سالمه 

شما از این دوست داشتنای الکی پلکی داشتین تاحالا؟؟؟😂

خخخ اره

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

همون الکی پلکی بود اره تهش هم هیچی نشد

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا !!!! من دیدم قدش کوتاهه فرار کردم 

من که قیافه درحدی که به دلم بشینه واقعا برام مهمه . والا دروغ میگن اخلاق مهمه فقط . بخدا خیلی وقتا تا ۱۵ سال بعد ازدواج معمولی که نمیشه متنفرمیشی از اون بنده خدا 

توو یه گپ بودیم توو تلگرام مدیر وویس میداد صداش آلن دلونی ینی من عاشقش شده بودم فک میکردم برد پیته خداشاهده... عکسشو فرستاد تمامِ تصوراتم تخریب شد بیشار درِپیت بود تا بردپیت... 

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...