2777
2789
عنوان

20 سالم هست ولی خوشی ندیدم تا الان

613 بازدید | 36 پست

سلام 😔♥️

لطفا هرکسی در توانش هست برام دعا کنه🙏🏻

ازتون خواهش میکنم...التماس میکنم دعا کنید زندگیم خوب بشه😔🙏🏻نمیدونم چرا من ک اینقد ذاتم خوبه و بد هیچکسیو نخواستم 😔هیچ بدی نکردم، زندگیم اینقد بده..... 😔التماستون میکنم برام دعا کنید🙏🏻خسته شدم دیگه😔20 ساله... همه تعریفم رو میدن😔ولی شانس ندارم... ن توی داشتن خانواده، نه قبولی دانشگاه، ن خواستگار درست، ن عشق😔فقد حرص میخورم خوبم خوشگلم ولی شانس ندارم 😔😔😔شمارو به خدا فقد دعا کنید برام 🙏🏻

گلم یه ختم بردار به خدا هم اعتماد کن 

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بیست سالگی اخه چ خواستگاری 

بشین درس درست حسابی بخون صدردصد دانشگاه درست میری دانشگاه درست هم ک بری با چن تا ادم درست برخورد میکنی و اشنا میشی و حالا...

اصلا تو این سن ب ازدواج و خواستگار فک نکن عشقو حالتو کن و لذت ببر حالا اینایی ک ازدواج کردن چیشد

نا امیدی خیلی بده زندگی همیشه یجور نیست باید یاد بگیری خودت برای خودت تلاش کنی و چشم به دست کسی نداشته باشی کاری برات انجام بده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
جانم انشالله خدا به دلت نگاه کنه و  به ارامش برسی راستش منم ۲۶ سالمه وضعم مثل توهه

😔🙏🏻ان شاء الله عزیزم😔واقعا دیگه کم آوردم اینهمه امیدواری دادم به خودم

تو بیست سالگی اخه چ خواستگاری  بشین درس درست حسابی بخون صدردصد دانشگاه درست میری دانشگاه درست ...

عزیزم اینایی که میگی همش تو فیلماس منکه دانشگاه رفتم چ ربطی به پیدا کردن آدم درست حسابی داره من خودم ۲۵سالمه نه شغلی دارم نه زندگی واسه خودم . بزار هرکس هرجور دلش خاست برا زندگیش تصمیم بگیره ❤

چشم رنگیه یکی یه دونه😍
😔خیلی نماز اول وقت خوندم و ذکر گفتم.... قرآن خوندم... آبجی فقد خواب ائمه و شهدا میدیدم ولی هیچ تغیی ...

ناامید نباش 

میشه دقیق تر بگی چی شده

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
انشاالله که توی همه ی مراحل زندگیت موفق باشی  ولی واقعا چرا توی بیست سالگی اینقد خودتو باختی؟& ...

ممنونم ازت خواهرم♥️♥️همیشه امیدوارم و پر از انرژی‌ اونقد ک همه میگن 😔ولی واقعا از دورن داغونم😔خیلی زندگیم بده اصلا هم خوب نمیشه... نمیدونم چرا آخه.. 

عزیزم اینایی که میگی همش تو فیلماس منکه دانشگاه رفتم چ ربطی به پیدا کردن آدم درست حسابی داره من خودم ...

اره زنذگیا متفاوته 

شاید من زیادی خوشم و با۱۸ سال سن سریع کار پیذا کردم و درس میخونم و زندگی برام خیلی شیرینه  

نا امیدی خیلی بده زندگی همیشه یجور نیست باید یاد بگیری خودت برای خودت تلاش کنی و چشم به دست کسی نداش ...

عزیزم امیدوارم که دارم میگم دعام کنید😔🙏🏻واقعا منتظرم زندگیم خوب بشه😔خیلی دلم میخواد😔😔😔خانواده ی بیسواد و پایین شهری دارم... واقعا زندگیم سخته😔😔