من تقریبا یه ساله ازدواج کردم و بجز شب اول یه ماه پیش همسرم ازم خواست ک بدون کاندوم انجام بدیم خب تابحال تویه یک سال زندگیمون انجام نداده بودیم و اصلا هم فکرشو نمیکردم ک همون یبار هم برام دردسر شه از شانسم حامله شدم و وااقعا شرایطشو نداریم نه مالی نه روحی واقعا اصلا زندگیمون طوری نیست ک بخوام ی درصد هم ب بودنش فکر کنم باورکنید خودمم عاشق بچم ولی واقعا شرایطشو نداریم و نمیتونم از پسش بربیام و میخوام با قرص سایتوتک سقطش کنم تو رو خدا اگ کسی تجربشو داشته و با این قرص سقط کرده بیاد بهم بگه که چی شد و چیکار کرد ممنون میشم راهنماییم کنین سنمم کمه میترسم کلا۲۰ سالمه
ای خدا چرا همه کارای دنیا بررعکسه کاش اون بچه مال من بود من ۹ ماهه اقدامم 😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
انشالا ت هم این ماه مامان میشی گلم
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مجبورم بیارم و نتونم از پسش بربیام و هم من عذاب بکشم هم اون؟؟؟واقعا انصافه؟؟
خدا خودش کمک میکنه عزیزم روزیسو با خودش میاره شاید با اومدنش زندگیتون از این رو ب اون رو سه شاید ی نشونه از طرف خدا باشه نکن این کارو چطور دلت میاد نکن
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
ای خدا چرا همه کارای دنیا بررعکسه کاش اون بچه مال من بود من ۹ ماهه اقدامم 😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
انشاالله ماه دیگ تاپیک حاملگیتو بزنی گلم❤
🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑