2777
2789

دقيقا همين سن تو بودم با قرص ميزوپروسترول سقط كردم 

منم شرايطشو نداشتم 

بعدش كه خواستم بچه دار بشم ديگه نميشدم 

فقط كارم شده بود دكتر رفتن اينقدر غصه ميخوردم 

روزي ١٠٠بار ميگفتم منو ببخش خدا غلط كردم 

الانم با دكتر و قرص و ١٠٠٠تا نذر و نياز حامله شدم 

لطفا نكن اگه عروسي كردين نگه دار بچه روزي خودشو مياره با خودش 

اگه نامزدي هم باز نگه دار عروسي نگير و برو سرخونه زندگيت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن اومدنش همه چیزو از این رو به اون رو میکنه.حالا خود دانی.من تو شرایط وحشتناکی باردار شدم.ولی نگهش داشتم اومدنش معجزه کرد.زندگیمون درست شد.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
منم یکماهم بود. کدوم شهری؟؟؟؟؟ ۷ تا قرص خریدم. ۴ تاش زیر زبون گذاشتم ۳ تاش توی واژن بعد از ۶ سا ...

قزوین اسم قرص چی بود؟؟

درد داشت؟؟

میتونی شمارتو بدی یا درخواست دوستی بدی یا همینجا بیشتر برام توضیح بدی دارم سکته میزنم یعنی واقعا عوارض اینا نداشت؟؟هیچ مشکلی پیش نیومد برات؟؟

قزوین اسم قرص چی بود؟؟ درد داشت؟؟ میتونی شمارتو بدی یا درخواست دوستی بدی یا همینجا بیشتر برام توضی ...

عوارض که داره

ولی من ریسک کردم و انجامش دادم.

قرصش توی اینترنت بزن

برات میاد

باور کن اومدنش همه چیزو از این رو به اون رو میکنه.حالا خود دانی.من تو شرایط وحشتناکی باردار شدم.ولی ...

شما اصلا شرایط منو نمیدونی من خودم خییلی بچه دوسدارم شوهرمم همینطور ولی باورکنین حتی اگ چند درصد احتمال میدادم میشه نگهش دارم نگه میداشتم 

دوستم نکن این کارو!بدن هر کسی فرق داره. یهو رحمت عفونی میشه و مثل خیلیا کارت به شوک عفونی و آی سیو و مرگ میرسی. اینا رو استادمون میگفت. دیگه حالا که اومده بذار بمونه. اگر شوهرت آدم خوبیه و نمیخوای ازش در آینده جداشی، اصلا نرو دنبال سقط!

عوارض که داره ولی من ریسک کردم و انجامش دادم. قرصش توی اینترنت بزن برات میاد

میگم تو عوارض نداشتی یا خواهرشوهرت؟؟سایتوتک زده تو اینترنت شما و خواهرشوهرتم همینو استفاده کردین؟؟

خواهش میکنم راهنماییم کنین ک خدای نکرده قرص بدی نگیرم دردسرام بدترشه

از اونی که قرص بهت میده همه چیز رو سوال کن.

اره همین قرص هست.

خواهر شوهرم بعدش هم بچه دار شد.

من خودم دیگه باردار نخواستم که بشم.

دختر خاله امم خورد

اون ۲ قلوه سقط کرد

اگرم عوارضی داشته باشه

قابل مشاهده نبوده

شما اصلا شرایط منو نمیدونی من خودم خییلی بچه دوسدارم شوهرمم همینطور ولی باورکنین حتی اگ چند درصد احت ...

مطمئنا من جای شما نیستم ولی شماهم جای من نبودی.ما قصدمون جدایی بود.شوهرم ورشکسته شده بود و بعدش افسرده شد و بعدش هم اعتیاد.مجبور شدم برم کارگری تا شکممونو سیرکنم. اما وقتی فهمیدم باردارم نتونستم بکشمش.تا آخربارداری کارکردم و همه هزینه هارو تامین کردم و بعداز زایمان شوهرمو فرستادم کمپ و واسش کارپیداکردم.اگر بچم نبود ماجدا شده بودیم و شوهرم سرنوشت بدی درانتظارش بود.من هم که دشمن شاد میشدم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
از اونی که قرص بهت میده همه چیز رو سوال کن. اره همین قرص هست. خواهر شوهرم بعدش هم بچه دار شد. من ...

مرسی واقعا لطف کردی واقعا ممنونم 

فقط میشه اینم بگی ک دقیقا چجوری استفاده کردی؟؟از اونی ک میگیرم میپرسم ولی شما هم بگو خیالم راحت شه