2777
2789
ای خدا چرا همه کارای دنیا بررعکسه کاش اون بچه مال من بود من ۹ ماهه اقدامم 😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

انشالا ت هم این ماه مامان میشی گلم 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
عزیزم نگهش دارین هدیه خدا رو پس نمیزنن  بچه روزی خودش رو میاره  اگه سقط کنی مخصوصا تو ای ...

مجبورم بیارم و نتونم از پسش بربیام و هم من عذاب بکشم هم اون؟؟؟واقعا انصافه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص بخور. خیلی هم راحته اصلنم نترس دردم نداره. اگر دیدی درد داری از شیاف مقعدی استفاده کن تمام ...

شما خودت انجام دادی یا کسی بوده جلوت ک انجام داده باشه؟؟واقعا راست میگی؟

مجبورم بیارم و نتونم از پسش بربیام و هم من عذاب بکشم هم اون؟؟؟واقعا انصافه؟؟

خدا خودش کمک می‌کنه عزیزم روزیسو با خودش میاره شاید با اومدنش زندگیتون از این رو ب اون رو سه شاید ی نشونه از طرف خدا باشه نکن این کارو چطور دلت میاد نکن 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
ای خدا چرا همه کارای دنیا بررعکسه کاش اون بچه مال من بود من ۹ ماهه اقدامم 😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

انشاالله ماه دیگ تاپیک حاملگیتو بزنی گلم❤

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑
این بچه بچه ک‌چ عرض کنم هنوز روحی نداره  ب دنیا نیاد خیلییییی بهتره تا ب دنیا بیاد و مادر پدری ...

اون پدر و مادر اگه بچه نميخوان سفت و سخت جلوگيري كنن كه مجبور نشن مثل نقل و نبات قتل كنن 

كاندوم دوس ندارن قرص بخورن آي يو دي بذارن 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
تو رو خدا میشه بگی چیکار کردی و چی شد؟؟

منم یکماهم بود.

کدوم شهری؟؟؟؟؟

۷ تا قرص خریدم.

۴ تاش زیر زبون گذاشتم

۳ تاش توی واژن

بعد از ۶ ساعت افتادم ب خونریزی 

حسابی هم بالا و پایین پریدن

بچه و جفت راحت افتادن

عزيزم پيازدرماني رو امتحان كن

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍