2777
2789

خانمها لطفا کمکم کنید من ماه پیش کورتاژ کردم الان اولین پریودیمه خونریزیم خیلی شدیده باید چیکار کنم لطفا کسانی که تجربه دارن جواب بدن ممنونم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چن ماه پیش کورتاژ کردم اولین پریودم بعد اون نسبت به قبلم سنگین تر بود. مشکلی نیست عزیزم نگران نباش

قرص آهن بخور. چیزای آهن دار مثل عدس و اسفناج و جیگر بخور

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤

سلام من خواهرم اینطور بود....

ب قدری خونریزی داشت.... لخته هایی ب اندازه نصف کف دست... خارج میشد‌....بعد قرص بش دادن... و بستری شد و... با دارو کمش کردن... و بعداون کمی بهتر شد با توجه ب این تجربه.میتونم بگم طبیعیه

✨بسم الله الرحمن الرحیم✨

با عرض سلام خدمت شما خانم های باردار و غیر باردار🙋🏻‍♀️ 🤰🏻عزیز کشورم ایران 🇮🇷

من سعادت کارشناس مامایی 👼🏻 با توجه به اوضاع بوجود امده در جهان و کشور عزیزمان ایران گروهی رو (با عنوان پرسش و پاسخ زنان،بارداری،زایمان)در دو رسانه تلگرام و واتس آپ ایجاد کردم تا شاید بتونم تو این روزای سخت بوجود امده برای همه عزیزان باردار و غیر باردار(بخصوص خانم های باردار)

و با توجه به لزوم عدم مراجعه فوری و غیر ضروری به بیمارستان ها و مطب ها کمکی باشم برای شما خانم های گل🌸❤️

لطفا لینک های زیر رو به دوستان و اشنایانی که فکر میکنین نیاز دارن تو این روزا یکی پاسخ سوالاشونو بده ارسال کنین🌹

من هم‌ مثل شما یک باردارم👼🏻🤰🏻

😍امیدوارم بتونیم این روزارو باهم به بهترین شکل پشت سر بگذاریم😍

⛔️ ورود اقایان ممنوع⛔️

لینک گروه تلگرام:https://t.me/joinchat/BZjujRw88T_jZC4JCmi2LA

لینک گروه واتس آپ: https://chat.whatsapp.com/KP3icqwPFs4AIzCP4jIOvE

ممنون از کسانی که جواب دادن. شرمنده من تازه عضوشدم خیلی باشرایط سایت و ریپلای کرذن اشنا نیستم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
من چن ماه پیش کورتاژ کردم اولین پریودم بعد اون نسبت به قبلم سنگین تر بود. مشکلی نیست عزیزم نگران نبا ...

ببخشید عزیزم خیلی شدیده هردو ساعت نیاز به تعویض نوار دارم مشکلی نیست؟؟؟

من  هم خونریزیم شدید بود با دفع لخته.  

ممنون از جوابتون از بس شدید وزیاده نگرانم کرده

کپسول اهن که دونه های رنگی داخلشه بگیر مصرف کن تا کم خونیت جبران بشه  اگه نگرانی برو دکتر   ...

چشم عزیزم ممنونم

ببخشید عزیزم خیلی شدیده هردو ساعت نیاز به تعویض نوار دارم مشکلی نیست؟؟؟

سلام . عزیزم منم دقیقا شرایط تو رو دارم. برا منم خونریزیم شدید بود و همراه با لخته.

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  
سلام . عزیزم منم دقیقا شرایط تو رو دارم. برا منم خونریزیم شدید بود و همراه با لخته.

مرسی عزیزم  از پاسخت. برای منم وحشتناک بود خییییلی. الان دیگه نزدیکه ماه دومم که باید بشم نمیدونم اینبارم شدیده یا نه؟؟؟؟