2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده میکنم، هم آسپرین و هم آمپول آنوکساپارین میزنم هرروز، آره سقط داشتم قبلا و اینا هم برای خو ...

و اینکه ۱دونه سقط داشتید؟مشکل انعقاد خونی داشتید؟یا خود ایمنی؟

و اینکه ۱دونه سقط داشتید؟مشکل انعقاد خونی داشتید؟یا خود ایمنی؟

نه عزیزم ۳ بار سقط داشتم، یکی ۱۹ هفته، یکی ۲۴ و یکی ۸ هفته، نه مشکلی نداشتم، قبل اینکه اینبارم باردار بشم همه ی آزمایشات مربوط رو انجام دادم، ژنتیک و همه چی و مشکلی نبود، علت سقط مهم نیست عزیزم کلا میدن آسپرین، من از ۴ ماه قبل بارداریم آسپرین استفاده کردم تا الان که تو ۸ ماه هستم

خدایا شکرت....❤❤
ینی واسه اون سقط های قبلی هیج اقدامی نکردی؟الان بارداری ؟

من یه سقط داشتم تو آذر همین سال.توقف رشد توی ۸ هفته قلب تشکیل شده بود.یکی از دکترا میگه بیا هپارین بزن با آسپرین بخور.یکی دیگش میگه نیازی نیس سقط اول.ولی واقعا دلشو ندارم بعدی هم سقط بشه.گفتم فقط آسپرین بخوریم.امپول نزنم

ینی واسه اون سقط های قبلی هیج اقدامی نکردی؟الان بارداری ؟

چرا عزیزم بچه ی اولم که ۱۹ هفته سقط شد بخاطر نارسایی دهانه ی رحم بود بچه ی دومم سرکلاژ شدم و خداروشکر الان دخترم ۸ سالشه، سومی ۸ هفته قلبش دیگه نزد، چهارمی هم هماتوم داشتم که متاسفانه تو ۲۴ هفته متوجه شدن آب کیسه آبش همراه با خونریزی دفع شده و مجبور به ختم بارداری شدن، بعد از اون ۲ سال اقدام نکردم تا اینبار که خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم ولی خب دارو مصرف میکنم، هم آمپول آنوکساپارین، هم آسپرین، هم هر هفته پرولوتون ۵۰۰ و اینکه سرکلاژ هم شدم

لطفا دعا کن که صحیح و سلامت بدنیا بیاد بچه م

خدایا شکرت....❤❤
چرا عزیزم بچه ی اولم که ۱۹ هفته سقط شد بخاطر نارسایی دهانه ی رحم بود بچه ی دومم سرکلاژ شدم و خداروشک ...

عزیزم به امید خدا که بچت سالم بدنیا میاد😘.میگم سرکلاژ چیه ؟