2777
2789
عنوان

یه سوال مغزمو درگیر کرده

244 بازدید | 31 پست

مدیر عاملمون واسه کرونا به دخترا گفته نیاین ولی مدیر قسمت داخلی به من نگفت که مدیر عامل اینجوری خواسته من رفتم سر کار بعد این همه مدت مدیر عامل گفت گفتیم نیاین مدیر بخش گفت این خودش خواسته و اومده گفتم نه اینجوری نبود گفت هیس نگو جریان چیه؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکنم به خاطر اینکه مدیر عامل خانوما رو تعطیل کردن ولی آقایونو نه ایشون عقده ای شده و عقدشو رو شما خالی کرده

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

نمیخواسته مورد بازخواست مدیر عامل قرار بگیره، 

و بگه که به شما اطلاع نداده.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
چرا من فقط باید میومدم؟؟؟ 

شایدم یادش رفته بگه 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
منظورمو متوجه نشدین میگم به مدیرعاملت جریانو بگو بگو من نمیدونستم که نبایدبیام

مدیر عامل قاطیه معلوم نیست چه عکس العملی نشون بده و بعد اینا رابطشون خوبه ممکنه به ضایع شدن من ختم شه