2777
2789
عزیزم دخالت کردن شمام درست نیستا

گروهي از افراد بر يك كشتي سوار شدند و كشتي در عرصه دريا به حركت درآمد. يكي از مسافران به اين عذر و بهانه كه محلي كه در كشتي نشسته‌ام، متعلق به خود من است، به سوراخ كردن همان نقطه از كشتي پرداخت. آب كم‌كم بالا آمد و تمام كشتي پر آب شد و سپس غرق گرديد. اگر ساير مسافران جلو اين مسافر جسور را گرفته بودند، از غرق شدن كشتي جلوگيري مي‌شد.»

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اتفاقا ب همه ی ماها ربط داره بارها گفتم بازم میگم یکی دیگ اون سر دنیا ی گندی زده  همه د ...

تا همین الانشم ما رعایت کردیم و چینیا مارو گرفتار کردن!

اگ ما نکنیم یکی دیگ هست اون سر دنیا که هممونو بدبخت کنه .

اخرش مرگه چه امروز چه فردا

بهتره اعمالمونو خوب کنیم تا این نگرانی ها پیش نیاد

?how you like that
گروهي از افراد بر يك كشتي سوار شدند و كشتي در عرصه دريا به حركت درآمد. يكي از مسافران به اين عذر و ب ...

خب وقتی طرف نمیفهمه چیو میخواید توضیح بدید؟

شاید برای یکی اصلا مرگ مهم نباشه نه مرگ خودش نه اطرافیانش

?how you like that

این استرس وحشتناکی  هم که یه عده وارد میکنند درست مثل اون ادمه که کشتی رو سوراخ میکنه....چون استرس ضد سیستم ایمنی و سلامتیه....بالاخره هر کسی یه طرز فکری داره ما نمیتونیم کسی رو تغییر بدیم اگه کسی بدی کنه اول دودش تو چشم خودش میره پس اعصاب خودتونو بیهوده خورد نکنید

تا همین الانشم ما رعایت کردیم و چینیا مارو گرفتار کردن! اگ ما نکنیم یکی دیگ هست اون سر دنیا که هممو ...

اصلا حرفت رو قبول ندارم دوستم با نهایت احترام

سعی کنیم همیشه خودمون شروع کننده باشیم برای فرهنگ سازی

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما
خب وقتی طرف نمیفهمه چیو میخواید توضیح بدید؟ شاید برای یکی اصلا مرگ مهم نباشه نه مرگ خودش نه اطرافیا ...

چرا بقیه باید تاوان نفهمی اون ادمو بدن

خب وقتی طرف نمیفهمه چیو میخواید توضیح بدید؟ شاید برای یکی اصلا مرگ مهم نباشه نه مرگ خودش نه اطرافیا ...

بالاخره باید یاد بگیرن ما هم از اول بلد نبودیم

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
اصلا حرفت رو قبول ندارم دوستم با نهایت احترام سعی کنیم همیشه خودمون شروع کننده باشیم برای فرهنگ ساز ...

عزیزم من خودمم رعایت میکنم و بیرون نمیرم

ولی واس کسی ک مهم نباشه اینچیزا چطور میشه جلوشو گرفت

?how you like that
عزیزم من خودمم رعایت میکنم و بیرون نمیرم ولی واس کسی ک مهم نباشه اینچیزا چطور میشه جلوشو گرفت

شما کار درست رو میکنین

باید سعی کنیم همونا رو هم قانع کنیم

هرچند خیلی باهاش بحثم شد و متأسفانه درگیری لفظی پیدا کردیم

شما کار درست رو میکنین باید سعی کنیم همونا رو هم قانع کنیم هرچند خیلی باهاش بحثم شد و متأسفانه درگ ...

منم چندانی منظوری نداشتم عزیزم

چون گذاشتن اسکرین شات جرمه برای همین گفتم

وگرنه حتی عیدم کنسله با این وضعی که برای همه ی ما بوجود اومده

?how you like that
منم چندانی منظوری نداشتم عزیزم چون گذاشتن اسکرین شات جرمه برای همین گفتم وگرنه حتی عیدم کنسله با ا ...

من خودم 6سال انتظار کشیدم برای عقدم اما خودم شخصا کنسلش کردم با اینکه اطرافیان میگفتن عیبی نداره عقد کنین

من خودم 6سال انتظار کشیدم برای عقدم اما خودم شخصا کنسلش کردم با اینکه اطرافیان میگفتن عیبی نداره عقد ...

کار درستی کردید

ولی اگه شماهم اینکارو نکنید خیلیا اصلا اهمیتی براشون نداره

خصوصا اونایی که تشریف بردن شمال برای خوشگذرونی

بعید بدونم به این زودیا اوضاع درست بشه

?how you like that
کار درستی کردید ولی اگه شماهم اینکارو نکنید خیلیا اصلا اهمیتی براشون نداره خصوصا اونایی که تشریف ب ...

توکل ب خدا انشالله درست میشه کاش دولت ی فکر اساسی میکرد برای مسافرتا و بیرون رفتنای غیر ضروری