2777
2789
عنوان

کسی صمغ عربی درست کرده تا حالا؟

287 بازدید | 19 پست

سلام

من دیشب صمغ عربی درست کردم

البته با شکر و ابلیمو و اب

امروز صورتمو باهاش اصلاح کردم

خیلی خوب بود

ولی قرمز شده و میسوزه

چیکار کنم؟

ایا طبیعیه؟

آیا برای صورت ضرر نداره؟

خدایا خودت درست کن، تو درست کنی قشنگ تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه صورت ؟؟؟

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
اره من صورتمو زدم برای صورت بده؟

اره خیلی چون پوست خیلی کش میاد و شل میشه 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
برا بدن خوب نیست چه برسه صورت مگر پوست گرازی چیزی داشته باشن چون نابود میکنه کبود میشه بدن نمیدون ...

وای

ازون موقع ک زدم دارم میسوزم

قرمز شده

کرم مرطوب کننده زدم میسوزه   

پس چرا تو ارایشگاها میزنن

وای ازون موقع ک زدم دارم میسوزم قرمز شده کرم مرطوب کننده زدم میسوزه     پس چرا تو ارا ...

بعضیا طوریشون نمیشه اما من مامانم خودش ارایشگره دستشم تو موم و این چیزا واقعا خوبه اصلا کبود نمیشه و خیلی زود برمیداره طولش نمیده 

ولی وای یه سری صمغ خریدم گفتم بذارم گفت خوب نیستا گفتم حالا یه بار امتحان کنم خودم انداختم سیاه کرد خیلی

گفتم بلد نیستم مامانم برام انداخت اونم سیاه کرد 

البته پوست من شدیدا نازکه

بعضیا طوریشون نمیشه اما من مامانم خودش ارایشگره دستشم تو موم و این چیزا واقعا خوبه اصلا کبود نمیشه و ...

حداقل ژل بعداز اصلاحی چیزی بخر بزن تا خوب شه خیلیم دست نکش بهوصورتت و نشورش

صابونم که اصلا نزن فعلا به پوستت 

برای صورت شمع فقط استفاده کن اونم سالی یک الی دوبار بیشتر ضرر داره. 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
بعضیا طوریشون نمیشه اما من مامانم خودش ارایشگره دستشم تو موم و این چیزا واقعا خوبه اصلا کبود نمیشه و ...

آخی الهییی

حداقل ژل بعداز اصلاحی چیزی بخر بزن تا خوب شه خیلیم دست نکش بهوصورتت و نشورش صابونم که اصلا نزن فعلا ...

مرسی از راهنماییت دوست گل