2777
2789
عنوان

خانوماخانوما

96 بازدید | 16 پست

من الان شوهرم چن روزسرکارنرفته بخاطراین ویروس،الان میگه فردا باس برم من واقعامیترسم.نره هم باس کاسه گدایی برداریم

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

مراقب باسه شغلا رو تعطیل نکردن که

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من هر روووز میره سر کار هرچی بهش میگم نرو گوش نمیکنه مشکلی مالی هم نداریم شکر خدا میگم چند وقت بمون خونه میگه نه البته رعایت میکنه دستکش ماسک دستاشم چند دیقه یبار میشوره ولی بازم من میترسم چه کنم که گوش نمیکنه دیگه

شوهر من هر روووز میره سر کار هرچی بهش میگم نرو گوش نمیکنه مشکلی مالی هم نداریم شکر خدا میگم چند وقت ...

این تلوزیون نگانمیکنه اخه.بگو بفکرخودت نیسی بفکرماباش

تو خونه بمونیم از گرسنگی میمیریم بیرونم از کرون ا میمیریم خدا به دادمان برسه 

والاخواهرموندیم اصن

این تلوزیون نگانمیکنه اخه.بگو بفکرخودت نیسی بفکرماباش

همون دیگه رفتن یا نرفتن من و شما با بیرون فرقی نمیکنه اونا زبونم لال زبونم هزاااار بار لال بگیرن ماهم گرفتیم دیگه