2777
2789

سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید بچم ۴ماه و۲۱روزشه خیلی بالامیاره شیرخودمومیخوره وزنش۵۵۰۰

تاحالاچندبارتایپیک زدم کسی شرکت نمیکنه دیشب بهش ۶۰سی سی سوپرامیل دادم تاصبح ۵۰باربالااورد 

خیلی گرسنس همیشه خودمم رژیمم 

اونایی که بچشون الرژی داشته چیامیتونم بدم کمکی ؟ به چی حساسن؟ واینکه کی خوب میشن ؟ داروهم نکسیوم میخوره

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم یک ماهشه خیلیبالا میاره من زیاد مراعات نمیکنم نمیدونم به چیا آلرژی داره لبنیات و فقط حذف کرد ...

فقط مرغ وبرنج وسیب زمینی وهویج ونان میخورم فقط همینا بقیه تشدیدمیکنه

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

پسر من همینطور بود . البته الان ۹ سالشه. خودم خیلی چیزا رو نمیخوردم ولی فایده نداشت. آخرشم شیر خشکی شد. اونروز ببلاک HA دکتر براش تجویز کرد.

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
فقط مرغ وبرنج وسیب زمینی وهویج ونان میخورم فقط همینا بقیه تشدیدمیکنه

یه دکتر گوارش خوب ببرش دارو بهش میده نهایتش شیر خشکم میده بهش بدی. خوب میشه نگران نباش

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
پسر من همینطور بود . البته الان ۹ سالشه. خودم خیلی چیزا رو نمیخوردم ولی فایده نداشت. آخرشم شیر خشکی ...

من کلاشیرخشک بهش نمیسازه شیرمم کمه خیلی زجرمیکشم

یه دکتر گوارش خوب ببرش دارو بهش میده نهایتش شیر خشکم میده بهش بدی. خوب میشه نگران نباش

ازوقتی بدنیااومده صدباربردمش فایده نداش

خوب شیر خشک مخصوص باید بهش بدی

دادم اپتامیل پپتی .ببلاک .یکی گف سوپرامیل دیشب دادم بدبخت شدم