2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

840 بازدید | 62 پست

دوستان برادرشوهرم معتاده 29سالشه خیلی پسرخوبیه ومن خیلی دوسش دارم کارنمیکردمن انقدرتومخش رفتم الان باشوهرم تازه میره سرکارگفته بخدابعدعیدترک میکنم بهم قول داده اخه حرف منوگوش میکنه واقعامثل داداش خودم دوسش دارم منم گفتم توترک کن ی دخترخوب واست میگیریم البته بگم قبلازن داش اونابیشرفااینومعتادکردن بنظرتون اگه ترک کنه خوب شه کسی بهش دخترمیده

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میدن. یه مدت کار کنه خودشو نشون بده نظر بقیه هم عوض میشه

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

چرا ندن، ولی انشاالله یه مدت از پاکیش بگذره مطمئن شو بعد برید خواستگاری

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بله عزیزم ترک کنه یه چن ماه کار هم کنه سرش گرم میشه دیگه نمیره سراغش تاکید میکنم کار کنه و چن ماه اول براش جشن پاکی بگیرید و دوستای ان ایشو تو جشنش دعوت کنید و با دوستای قبلیش نگره

منم برادرم بعد از فوت زن اولش معتاد شد

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
چقدر خوب که کمکش میکنین  حتما بهترین ازدواج در انتظارشه اگه ترک‌کنه

اره تاجایی که بتونم کمکش میکنم چون مشل داداش خودم برام عزیزه فقط حیف ک خودشوبدبخت کرده

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏