2777
2789
عنوان

مامانا بیایییییید چیکار کنم با این بچه😱😱😱😱😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست

۴سال دیگه خیلی بزرگه

یعنی زودتر هم یاد نگرفته؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یکم بیشتر روش کار کن صندلی لگن داره؟ بیشتر و بیشتر تشویقش کن بعدشم در طول روز ازش بپرس اگر گفت ب ...

نمیشه اینی ک من میشناسم ادم نمیشه

لجبازم نیس ها ولی انگار اهمیت نمیده انگار  با این نیستی..

صندلی و لگنم قبول نمیکنه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه دونهای که گرم میشه هستش.شوهرم میگه از کاکاوعه ولی قبلنم میخورد.چیکارش کنم حالا چی روصورتش بزنم ...

دونست یا بزرگنره دختر من مثل کهیر بود چ صورتش چ بدن و دست و پاش میزد بزرگ بودن یکمم خیلی کم ورم داشت 

خوشس بحالت پسر من ۴ سالشه پی پی شو تو شلوارش میکنه😭

خودت تند تند ببر بعدانقدبشین تاپی پیشوکنه من اینجوری پیش رفتم دو یاسه بار بخودش پی پی کرد انقد زدم روی با سنش روی دستاش تایاد گرفته

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
خودت تند تند ببر بعدانقدبشین تاپی پیشوکنه من اینجوری پیش رفتم دو یاسه بار بخودش پی پی کرد انقد زدم ر ...

بخدا یاد نمیگیره 

خیلی اذیت میشیم

تو مهمونیا و بیرون هی حواسمون ب شلوارشه ک جیش یا پی پی نگرده باشه😭

گاهی هم میزنمش اما واقعا خستم کرده 

همسن هاش تنها میرن دسشویی این تو خونه جلو چشم ما جیش میکنه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
خودت تند تند ببر بعدانقدبشین تاپی پیشوکنه من اینجوری پیش رفتم دو یاسه بار بخودش پی پی کرد انقد زدم ر ...

وای ن نزن 

پسر من پی میشو از عمون بارا اول گفت ولی خیلی اذیت کردا میگفت میبردم نمیکرد میترسید از این ک ازش ی چیزی بریزه میترسید انقدر میموندم ک نگو اما بلاخره یاد کرفت بکنه اما از اول خودش میگفت سریع

خوشس بحالت پسر من ۴ سالشه پی پی شو تو شلوارش میکنه😭

وای ببرش دکتر.بچم یک سال ونیمش بود خودش میرفت فقط واسه شستنش میرفتم.البته حالا دلم میسوزه میگم چجوری زود یادش دادم وخودما راحت کردم عذاب وجدان دارم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
بخدا یاد نمیگیره  خیلی اذیت میشیم تو مهمونیا و بیرون هی حواسمون ب شلوارشه ک جیش یا پی پی نگرد ...

زیادم اذیت نکن خودتو سعی کن یادش بدی هرطورک شده معلومه بچه بازیگوشیه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
وای ن نزن  پسر من پی میشو از عمون بارا اول گفت ولی خیلی اذیت کردا میگفت میبردم نمیکرد میترسید ...

دیگه تموم شد گرفتمش

منم همینطوربود بودم بایدانقدمیموندیم تودستشویی تا اقا دستشویی کنه خودمم دستشوییم میگرفت دیگه اینجوری بودیم ما یوقتایی خیلی اذیت میکرد الان خودش میگه